MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 17, 2011

menang 2 tiket movie CARS 2

yeay...rezeki lagi kat cinemaonline..menang 2 tiket movie cite CARS 2 3D lagi....tapi girlpren seme xmenang la..aku masuk juga under nama amrul & cik nana, tak rejeki deme..deah pon xmenang juga...tapi jiran sebelah opis Wan pon menang ha...ok gak ni ada geng.

kali ni citenye kompom damia bole masuk..heee..
rasanya aku ada tengok gak cite cars 1 ni tapi tgk cd tak tgk wayang sebab xsuke tgk cite katon kat wayang...tapi dah menang ni mcm bese otomatik jadi suke haha...
tq cinemaonline!
kali ni tgk yg menang ramai orang melayu i like!
kemenangan ke-5 @ cinemaonline
kemenangan ke-6 utk august 2011
total 2011 : 136 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

menang lg tiket wyg..tahniah..oo citer animasi la kiranye ek

amiey lee said... [Reply to comment]

huhuhu nana ni sebab ko la aku pun terjebak kakakakakakakakak

nak tanya kalau bawak baby boleh ke ek?

amiey lee said... [Reply to comment]

nana - damia kena tiket sekali ke?

watyz said... [Reply to comment]

wa..best dpt tgk cars... :)

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

amboi.. slalu tul mng tiket wayang yer ;)

fazilzura said... [Reply to comment]

wah besh2

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!

~ana~ said... [Reply to comment]

tahniah nana....murah rezeki di bln puasa..


ingat nnti nak bw anak2 tgk cite ni...diaorg tgk kat youtube pun dah bkn main lg excited..huh3x..

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Tahniah dear.. Aqil nak ikut bleh x?! ;)

Nana said... [Reply to comment]

TQ SEME..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...