MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 5, 2011

menang tiket wayang bersama2 BFF

yeay..nama naik lagi...wat kali ke-4 kat cinemaonline..tapi kali ni aku masuk atas nama amrul..saje je..takut kang klw tgk asik2 nama aku je dia xkasi menang plak hahaha...bengong kan?yang beznye...deah & kak maria pon menang juga...cukupla 6 keping pass semenye..bole g tgk sama2 BFF....tp amrul sure xde nye aritu..aku je la pakai dia nye pass ni

citenye tajuk horrible bosses..xtau la bez ke idak..ater pree kan layan je la...slogan aku kasi tu kan mmg kaw2..cite kisah boz lama aku yg mmg sgt2 horrible...tq la mr.kong sebab awk sgt horrible...ada gak idea aku wat slogan pasal ngko hahaha...
nama amrul ada ong hehe
kak maria & deah pon ada, aku paksa diorang soh join hehehe..tak sia2 kan..menang gak
kemenangan kali ke-4 @ cinemaonline
kemenangan ke -5 utk august 2o11
total 2011 : 135 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah meriah dpt tiket wyg lg

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

bila agaknya ko nak buh nama aku ni ek...hurmmm

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats..buka puasa sambil tgk wayang la..

watyz said... [Reply to comment]

yeay..mari kite ke panggung wayang.. hehehe

eB ezrin said... [Reply to comment]

wah, rezki lagi.. bestnyer :)

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu rajennye nana jinn contest dia..kta kalau part nak bg slogan ni failll

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
heheh sesuai la ngan kita yg kaki wayang

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
hehe ko nak ke nanti aku wat kan

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe tq..
nampak gaya kena buka pose kt luar lg la

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehe org g surau g terawikh aku g wayang hehe elok la tu

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
heh tq..

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
sebab nak tgk syg free punye pasal..save duit dah..hehehe
slogan tu main tibai je suka ati janji sesedap rasa hee

::NureeN:: said... [Reply to comment]

rezqi... best2x..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

murah rezeki btl lah kak nana ni..taniah yer..

lia said... [Reply to comment]

giler hebat...

tahniah wey

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana! dh terer buat slogan tu--try offline contest plak--tapi nak kena purchase, isi form and post lah...cthnya enchanteur etc :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...