MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 1, 2011

MPH GIFT VOUCHER - RM10 sape nak?

oleh sebab aku tak pakai2 voucher MPH ni..aku rasa baik aku kasi orang je...ntah bile aku nak g MPH ntah...

tapi kalau nak voucher ni..korang kena buat sesuatu dulu....

bagitau aku dalam banyak2 entry dalam blog aku korang suka entry yang mana & KENAPA
korang just komen dalam entry ni je...komen tu panjang or pendek terpulang...

tarikh tutup untuk mengomen malam kang kul 12 malam..esok aku umumkan sape yg menang



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nakk....tapi now nak gi ofis dh ni..kalau sempat, nanti me komen betul2 later :)

sHieRa @ cRa said... [Reply to comment]

saye suke entry "yes jumpe pon akhirnya buttercup murah"..nak taw sebab pe??..sebabnye saye pun suke tgok2 jualan sale ni..tapi suke tgok hrge susu dutch lady..hehehe..6t bile tyme da kawin kne rajin2 la tgok jualan sale ni an..hehehe...alamk no2.blaja dlu shira..:)..hop bertuah dapat vounchr MPH ni...coz..teramat la minat bace novel..kbtulan da xdek novel nak bace nih..sume dah abes smlm..:)..

deqlis said... [Reply to comment]

wah!! nak2!... deqlis paling suka menarik tertarik dengan entri ni http://ibudamia.blogspot.com/2011/02/camne-bole-dapat-tiket-air-asia-murah.html sobab2xnya deqlis pun teruja giller nak dpt tambang murah jugak..suka laa entri pasal air asia nie, Nana kan pro pasal tiket2x murah nie, bg deqlis klu nak tahu perkembangan tiket murah ..tak kira laa air asia ke, firefly ke..datang je ke blog pepel ibudamia.blogspot.com nie..:-) dan entri cara dan n3 cara-cara nak booking tiket air asia pun amat2x berguna...bila baca tu faham laa ...idakk ler terkebil2x nk register...klu dakk blurrr jer heheh...:-) pepun byk lagi n3 blog nie yg best....pasal n3 tgk wayang pun suka..al-maklumlah deqlis pun suka tgk wayang...:-) nie klu menang RM10 voucher nie, pasti ku nak beli buku masakan..hehe..al-maklumlah suka membelek pictures masakan sebelum nk mencuba:-)

Hermit said... [Reply to comment]

Entri Paling Diminati: Bercerai Talak 1 Dengan Astro

Sebab/Punca Menyukai:
1. Entri sangat santai penulisannya.
2. Jujur dalam meberi pendapat.
3. Tegas dalam pendirian.
4. Saya melihat entri ini sangat positif, mencari alternatif tanpa memikirkan tekanan kenapa perlu sangat bergantung kepada rancangan Astro. Saya sangat suka tentang ini.
5. Penulis begitu bijak mencantikkan posting dengan meletakkan poster/gambar rancangan yang tidak kurang hebat sekaligus mempromosikan rancangan yang terdapat di saluran TV lain.

ieda said... [Reply to comment]

alor dik sowiii MPH tuu haper .. ekekke
gud luck kepada yg meneka betul :))

Hermit said... [Reply to comment]

hermit tu ayuarjuna...adeh ter log in nama cik hubby lak...hahahaha

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

xnakk..tp nak komen..
aku suke sume entry ko..yg mane ade aku je la..hahahahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...