MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 4, 2011

oriental village langkawi

kalau nak naik cable car tiket nye kena beli kat dalam oriental village ni..lawa btol tau view kt sini dah rasa mcm kt ovesea je....ada kedai2 souvenir, ada kedai makan, ada kandang rabbit hotel pon ada..Geopark Hotel Oriental Village

time balik baru ktorg singgah amek2 gambar..sebab time nak pegi tu nak cepat..so takat tengok2 gitu je la...banyak port2 yg cantik utk posing2...kalau la ada dslr ni sure meletopp gegambo seme...
semenjak memenjak ni posing kaki mesti cam gini
dia nampak plak skuter pink...mana bole klw xkasi...
makanye bermula aksi gegedik 2 beranak
;



sebelum nak balik tu singgah tgk rabbit masuk free je..tapi kena la beli carrot sepastik singgit..eksited gile damia..kasi rabbit makan..siap kena kejar ngan sekumpulan rabbit sebab damia pegang carrot banyak hehe...
frame wat kenangan kat langkawi...
gambo dia amek kt situ tros print siap RM10 je

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

fazilzura said... [Reply to comment]

heheeh gambo last tu kite pung ado

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ambar tu sue banyak kat umah...siap buat koleksi...rasa nak g lagi nak beli lagi..kikiki

adarnadzmie said... [Reply to comment]

akak naik cable car kat sini tahun 2009 kot... gayat mak oiii... rasa nak terkucil jer masa naik cabel car tu... anak akak rilex jer... hehe...

nanakimie said... [Reply to comment]

comeynya skuter pink tu:)

InaAchik said... [Reply to comment]

laaaaaaaaaaa... ko gi ke langkawi nyer?
aku mati2 igt ko x jadi pergi tau!

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

mcm best pulak tgok kaknana gi langkawi..

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

seronoknya damia dpt pi langkawi ek..siap naik jambatan gantung lagi tuh..kite dulu time pi sana tk berani nk lalu jambatan gntung tuh..lagipon mls nk menapak turun tangga byk2 tuh..heheheh

gmbar last tu tak sah tak amik klu pi langkawi kan..kite suka sgt ngan gmbar kitorng sefamily..zara comei lagi mase tuh baru 10 bulan..=p

mama tisya said... [Reply to comment]

wah damia kemain happy dpt naik skuter pink...frame tu kalo ke langkawi wajib bli utk kenangan

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

hehe btol
wat kenangan...

Nana said... [Reply to comment]

@adarnadzmie

hahah btol2
serius la gayat sungguh
takut tgk bawah

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie
hehe
tu psl dia xmo turun..

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
hehe
last mnt la beb...
mula2 mmg xjadi
last2 pegi juga

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

bez fara..nak2 soping coklat hehe
nanti g la oliday sini...mcm2 ada

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
mula2 ingt xnak pegi gak jambatan tu
tp bile fikir dah la bayar mahai kan..
xkan xnak naik kot..
so berani2kan diri juga la

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe btol2
sape2 g langkwi sure bli frame ni kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...