MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 3, 2011

Rise of the Planet of the Apes 15 BINTANG sangat bez!

semalam buke kat luar..sebab takut xsempat nak g tgv sunway balik keje tros gerak g sunway pyramid..ati dah risau takut jalan jem gile...& tkt xsempat buke.seb baik la..time aku kuar tu jalan xberapa jem..sampai sunway pyramid kul 6 bole la ronda2 dulu...

tujuan utama buke kt luar semalam pasai nk tgk wayang free menang 4 keping preview pass Rise of the Planet of the Apes, oleh sebab amrul ada..dapat la dia tgk wyg free kalini, tiket yg aku punye aku kasi deah & kak maria

ok nak cite skit pasal movie ni..berkisah kan psal cipanzi yg sangat2 bijak lepas di injet dengan 1 ubat...cipanzi ni nama ceaser dibela oleh hero james franco sejak dari kecik sebab mak dia kena tembak masa mengganas dekat lab james franco...caeser di bela mcm anak...sampai la dia dewasa...

satu ari ceaser dah cederakan jiran james tp dia cederakan pon bersebab.sebab jiran dia ni kurang ajar ngan bapak si james..ceaser sekadar nak protect bapak james je..sudahnye dia terpaksa di hantar ke pusat kurungan cipamzi...dari situ la baru ceaser kenal kaum2 spesis ngan dia...sedih masa dia nak berpisah ngan james..tapi 1 ari james cuba lepaskan dia dari pusat kurungan..tp ceaser xnak balik..sebab dia nak selamatkan kaum2 dia dalam pusat kurungan tu..

satu ari caesar balik umah & amek ubat yg james cipta utk jadikan cipanzi lebih pintar..dia amek ubat tu bawa balik kt pusat kurungan cipanzi & abes seme cipanzi dalam kurungan tu sedut gas ubat tu & seme jadi pintar esok harinya....

ok la tu je aku bole cite..nak tau lebih2 bole tgk kat wayang hehe...so far cite ni cite antara cite paling bez pernah aku tengok, serius bez...sampai damia tak tido la..tengok cite ni sampai abes..bese dia msk wayang 15mnt je sure dah tdo...sgt rekemen sape2 yg nk tgk cite ni aku kasi 15 bintang dari 10 bintang! hehe


**********************************************
sebelum nengok wayang buke pose kat bege king, sebab dekat ngan tgv & surau..malas nk makan jauh2...

deah & kak maria
damia xpuasa..
ktorg amek set utk 4 org total RM59.90 siap ada desert ni
heaven sungguh...hersheys's sundae pie
gambo aku yg menampakkan begitu montel..amrul xpandai kaber ni hehe


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

watyz said... [Reply to comment]

selamat berpuasa nana...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheheh montel ker..biasa ajer me tgk :) cun :) review baekk ni--nak kena cari dvd ler gamaknya lps abis tygn ;)

eB ezrin said... [Reply to comment]

beoi ker? tapi ganas la kot eh?

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

aah lah nana nmpk lain je tetiba lam gmbr ni..tgk gmbr lgkawi selim melim..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

waaahhhh nak tengok movie ni...mesti beshhh

Adyshariz said... [Reply to comment]

time pose ni mmg takde mood nk tgk wayang, aku tompang sekaki la kot boleh download pecuma..hehe

best nye desert tu..

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

best ek citer nih..aritu ada requeat gk kt hubby nk tgk movie nih..pastu die kate ala, citer monyet pon nk tgk ker??huhu..nway, ingatkn citer ni smbungan planet of the apes dulu2...bukan rupenyer ek

azura samsuddin said... [Reply to comment]

sundae pie tu menyelerakan sungguhla he3, lum penah g tgk wayang sejak dah de anak ni ... lum b'kesempatan

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

tq.. aty slamat bepuasa gak

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

dari sudut tepi klw amek gmbr mgm nampak gemuk hehee

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin

cite ni xganas..
ok la klw anak2 nk tgk

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hahah nampak gemok kan
ntah salah angle kot

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh

sila tgk
sagt rekemen

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz
hehe
aku puasa ke tak ke
sama je..
wayang ttp on

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
bez sgt..
ada lawak
ada sedih..
rasanya ni bukan sambungan

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin

muak pon ye
sundae tu
dah kenyang
xlarat nk abeskan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...