MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 23, 2011

sepetang di alamanda, putrajaya

ari ahad tu lepas anto kuih raya kt blogger yg dok putrajaya...aku decide nak buke puasa kat alamanda je la..saje nak ubah angin rasa angin putrajaya plak hehe..alamanda ni rasanya baru 4 kali kot aku jejak..memang tak de la ktorg nak datang sini kalau xde hal...ater g putrajaya pon selalu sesat hehehe..harapkan singboard je la..

sesambil tunggu waktu buke jalan2 la dulu dalam alamanda mak aii penuhnye umat soping raya...sesak sgt rasanya..tu amek angin dok tepi kolam nunggu waktu buke. jom la tengok damia gegedik tepi kolam dah lama rasa tak tepek gambo damia sensorang




ni nak tiru tisya ke apa ni aksi tonggek2 hehe...kami buke kat mana?tu blakang damia tu pasar ikan hehe..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

waahh...hari ahad tu sue kat alamanda gak buka pose kat situ..kikikiki...kalo ada jodoh..mesti jumpa kan...

lia said... [Reply to comment]

damia, nak kentut ek? he3...

aku pon boleh sesat p alamanda wpon dekat jer pon putrajaya dgn aku...

adiba_rosli said... [Reply to comment]

along balik ekk last week .. best damia jejalan .. hehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hehee, bkn main suka lagi Damia dapat posing sakan :-)

watyz said... [Reply to comment]

amboi kemain anak dara bergambar.. tonggek2 lagik... :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

damia kaver kentut tuh... ehehehe....

atty's said... [Reply to comment]

kty ada gak kt alamanda ahad tu sampai kol 6.20 camtu.kt chicken rice shop ,sedang menapau

mama tisya said... [Reply to comment]

bln pose aksi gedik anak kurang kn...tisya pn lama dh tk tempek muka die...ehhehe...oh mkn kt pasar ikan..yum2

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

humboi humboi ank dara ni.. pndai berposing.. hihihihihi

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku lum pernah berbuka di alamanda...tak kose nak p time coti weii..sesak...

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehehe
aku mmg fail la pjaya ni

Nana said... [Reply to comment]

@adiba_rosli
ahh last la blk
pastu nanti raya br blk

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
amek gmbr mmg no 1

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
ntah la skang ni amek gmbr je gatai nk tonggeng2

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hhahahh
pesen baru skang amek gmbr

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
la yeke kak
ramai la plak ada kt sana ahad tu
xterjumpe plak

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
heheh damia blajar posing tisya ni

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
dia bab posing mmg no1

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
mmg ramai org pon
tmpt makan awal2 dah fully book

tiefazatie said... [Reply to comment]

comel la damia!hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...