MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 17, 2011

sorry kepada pemenang hadiah lewat pos

ampun sesangat...tokei kuih ni bz teramat2 sangat...baru semalam aku kesempatan poskan adiah2 korang....dah tu puasa ni break 1/2 jam je...minggu2 sudah bz kuar g carik stok kuih la anta kuih la..minggu ni je baru free skit..tu pon berlari g pejabat pos tp bukan berlari ngan kaki heheh berlari ngan kete.

perhatian kepada 4 pemenang July Giveway : Vote & Win, ayu rafikah menang voucher mph & haslinda menang teka gambar hadiah korang dah selamat di pos semalamsorry yea...harap pasni klw adiah dh sampai bagi tau la ek

ni la adiah korang seperti yg dijanjikan
pemenang utama kaih sepasang
3 pemenang tambahan dapat fm langkawi
mph voucher utk ayu rafikah

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

ohh keje kat idaman pharma rupanya.. hehehehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

bestnya...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

masa smpi surat duk terpikir ada ke masuk contest idaman pharma ...pusing envelope..nama : nanan hehehehe

shidasyakirin said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...