MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 22, 2011

tempahan biskut ditutup & komen dari customer

arini dengan secara rasminya aku tutup oder...minggu ni nak concentrate buat biskut raya sendiri plak...terima kasih banyak2 kepada semua yang dah oder..tahun ni total ada 78 balang yang orang order alhamdulillah...rezeki bulan ramadhan kan..

mana2 customer yang baru pertama kali order tu kadang2 aku ada juga sms tanya apa pendapat diorang pasal kuih tu..ye la kot ada mana kurang kita bole baiki...so far alhamdulillah..good respon la...

komen dari ito yg jumpe blog aku pas dia google pasal nak oder kuih sarang semut
komen dari shida pon katanya dia google pastu jumpe blog aku nak bli kuih sarang semut
nurul pon sama...jumpe blog aku hasil pencarian di google
eli, customer tetap dah 3 tahun berturut2 oder hehe..tq eli
diana customer tahun lepas
kak heze pon dah 3 thn jadi regular customer
atie customer tahun pertama dulu
skali lg tq seme..kita jumpe lagi tahun depan insyallah kalau umur panjang time tu kan..bole la lagi bisness kuih raya

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

yea, nak komen jugak..
malam tadi dah mkn 2bijik
sbb nak rasa..
mmg betul sedap!mabeles! :)

kene makan sket2 takut tak sempat tggu raya nnt, hehe...
(tu la, sape suh order sebalang jek, huhu! =p)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

waahhh..nak order x sempat so...next year sue try pulak er...review dari kengkawan nana beli cam best sangat je

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!! x sempat nk order dan x sempat nk buat. hahaha... cume nana je paham apa maksud nyer... :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

masyuk income tu!! ribu raban heheh rezeki raya utk nana sbb rajin berbiz :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

memang sedap..terbaiklah nana..balik je rumah farisyah suruh bukak...2 layer kat atas farisyah dah makan...lepas berbuka jue n hubby pulak try...memang tak sempat raya nampaknya..tahun depan kena tempah lebih nie....

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

wahhhh... pemes sekut nana....
duit pon masyukkk jerk...
klu akak duk kl nak gak try oder...
tp jauhla plak kanss???? huhu

amiey lee said... [Reply to comment]

huhuh tak smpat nak order..ingt nak order rabu ni baru gaji..:p takdok reezki..

lia said... [Reply to comment]

boleh wat kilang ginih, smua kata sedap... Mr Fallah suka semperit, kot next year ko wat semperit, aku 1st customer order...

~ana~ said... [Reply to comment]

wah..glamour la nana dgn biskut srang semut..masyukkkkk.....:)..rezeki kan..alhamdulillah.

ieda said... [Reply to comment]

syukur alhamdulillah nie lah yg buat kita makin bersemangat nak berniaga kuih raya kan nana :)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

bestnye bila customer komen, teruskan usaha berniaga tu...bagus..bagusss

amiey lee said... [Reply to comment]

nana boleh ke bayar rabu :p

p/s: wangsa walk tu tak tau lagi...kejap hubby kata nak kejap tak mo...bergantung pada tahap ke "busy"an hubby hahahahah ..kalau tak jadi ..nana nk amik tiket tu cmner?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

alhamdulillah..rezeki ramadan...tingkatkan mutu dan kualiti..confirm tahun depan org order lagi...:)

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah..hebat nana!!! kaalu duk dekat,leh order

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
heeee tq nad..tahun depan bole la oder lagi hehee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh ok tunggu tahun depan la plak amek oder

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
heheh ko memang aku dah siap kasi resepi dah tu xbuat2 gak

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
heeh alhamdulillah...
orang percaya hasil tangan saya hehee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
bole je nanti calling2 tau

Nana said... [Reply to comment]

@lia
ha ada org request gak suh wat semperit nanti aku blaja dlu tau

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
alhamdulillah..
bole la bli bj raya lebey skit thn ni hehee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
btol kak..
bile dah ramai org bli
tu rasa siok niaga

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
hehe nsb baik sme komen ok..
tunggu gak tkt ada yg komen xsedap kena repair la nampak nye kuih tu

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
bole...janji bayar heee

Nana said... [Reply to comment]

@Damia Aleesya heheh tu la..kena jaga rasa dia supaya org akn bli lg

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
hehe nk pos mmg xleh nanti hancur

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah...ebstnya...ifa jauh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...