MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 18, 2011

tiket wayang & popcorn murah @ mydeal kembali lagi

dah lama aku tunggu akhirnya...ada balik tiket wayang & popcorn murah kat mydeal ni..dekat 2 bulan rasanya dah xde promo tiket wayang & popcorn ni...pagi tadi cik nana kita sms bagitau dah ada dah balik deal ni..

dah lama rasanya tak kuar duit untuk tengok wayang, sebab dah 5 kali menang tiket free kat cinemaonline (wah mcm belagak je bunyi nye kan hahah...no..no..xde niat nak velagak pon ok) rasanya last tengok wayang yang berbayar cite sekali lagi.

pagi tadi awal2 dah rembat dah 1 deal yang movie ticket ni tak popcorn tak rembat kot..sebab dia nye period utk redeem tu dia kasi 2 minggu je..singkat plak bese sebulan.pastu popcorn nye deal dah naik rege aritu RM4.50 skang RM5.50 tp still murah lg la

kepada mamatisya yg pesan suh inform klw mydeal ada tiket wayang murah
silakan la yea..terjah sebelum abes hehe..
tapi kan nak betulkan skit sebenarnya klw ticket utk 2 orang normal price kat wangsa walk ni RM26 je bukan RM28 saje dia up 2 hengget kt situ kan?
kalau tgv tmpt lain lagi la murah...kalau sorang RM10 2 orang baru RM20
sape2 nk bli tiket movie ni paling berbaloi tgk kt wangsa walk la kot sebab harga tiket kt wangsa walk paling mahai antara seme TGV
popcorn dah naik rege singgit



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tq inform..yg tiket tu lama skit smp oktober kn..tu la popcorn tu dh naik rege tp still murah

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu bagus2 mcm nak beli aja..tapi tak tau la nk g tgk wayang ke idak... :p hubby tk bgtau keputusan lgi

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Nana, akak pun da beli tadik. Hihik..

Akak salu tgk ari Jumaat - malam. Da masuk weekend, dan rega biasanya RM14 (TGV), RM12 or RM13 (GSC).

So, beli ni, still berbaloi la kut. Akak tgk kat TGV KLCC jer. Dkt ngan opis, dkt ngan umah :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me dok usha milk-a-deal spa yg terbaru kat ampang tu...heheh tunggu cukup 20 baru deal on :) baru boleh beli :)

ieda said... [Reply to comment]

wah menarik nie dik ! :)

watyz said... [Reply to comment]

x pe asalkan ble tgk wayang kan. melaka xde tgv la... :(

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

agaknya kalu aku nak nengok wayang masih sempat lagi kan...hehehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..best la..sini xde..hhuhuhu

Kak Aya said... [Reply to comment]

best juga sesekali tengok wayang ..siap ada popcorn sekali.

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

ahh smpai oktober bese sebulan je valid

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
xpe bli je dlu klw tak nak tgk bole juai kt org

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI

wah mahai gakek tmpt lain
sy ni bese w.walk je
malas nk g tmpt lain mahai ponx pe
janji dekat

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe sy lom penah lg bli deal spa2 ni

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
save skit kak

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
la yeke xpe2
nanti bli deal lain

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
hehe dan lagi
byk ms lg tu

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
meh la dtg kl jalan2 heee

Nana said... [Reply to comment]

@Kak Aya
wayang mmg aktiviti wajib setiap bulan heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...