MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 11, 2011

xde rejeki..

aritu kan menang 6 keping pas wayang citer horibble bosses...mcm bese la..aku lupe lagi nak cek cite tu under apa dia nye classification U ke PG 13 ke 18SG ke..sumpah xingat nak cek dulu sebelum g wayang tu....

dah la nak tempuh jem sejam lebey kt jalan TAR tu nak g jalan parlimen...pastu sampai midvalley plak seme tempat makan penuh..xde seat..sudahnye kami berbuke sesambil berjalan makan roti minum air hehe..dah 10 mnt buke tengok dalam kfc ada kosong cecepat g duduk...

kul 9 tu naik la GSC..nak tgk wayang la konon2..sekali dia ckp xleh masuk cite ni 18PL xleh bawa budak puas la aku merayu..sebab aritu masa kt tgv tgk cite hangover 2 dia kasi masuk dengan syarat xle buat bising, sangat straight staff GSC tu mmg mati2 dia xkasi masuk...dah tu deah & nana ckp xpela..klw aku xleh masuk diorang pon xnak masuk...

sudahnye 6 keping tiket tu ktorg sedekah je kat budak2 melayu yg kebetulan ada area wayang tu...tu la..padan muke kan orang sebok g terawikh ktorg sebok nk tgk wayang hahaha rasakan...xpela..xde rejeki la namanye tu..aku siap email kat cinemaonline kasi suggestion suh dia letakkan classification len kali senang la bile kita tgk dah tau cite ni xleh bawa budak...

buke kt kfc
aku dah jemu rasa baru je mkn kfc g bli hot dog peberet 1901 kat seblah kfc amek yg coney dog ala2 a&w
posing2 depan GSC xtau lagi tu ktorg xleh masuk hehee
sian girlpren..pasai aku diorg seme pakat xnak masuk ni la namanye sahabat sejati
susah senang bersama hahaha...
damia lagi kesian la..dia tanya
"mama nape tak tengok wayang"? aku cakap la xbole damia kecik lagi
dia jawab
"mama dukung la mia.."hehe.....xpaham la tu...jenuh aku nak xplain.
pas dah xplain dia kata xpe la..tungu mia besar bole la tengok wayang kan?hehe...good girl seb baik xngamuk dia xleh msk wayang
slain dapat tiket pree dia kasi juga voucher sake sushi tp aku xmakan sushi la..sape nak?aku kasi free je

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

30 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

oo tkde rezeki...untung la bdk2 yg dpt tiket free...hehehe...tk pernah lak mkn sushi kt sake tu..tp kalo ada sushi king sure nk..ehhehe

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

takpelah, insyaallah ada rezeki lain nanti...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ala siann...takde rezeki ..tak pe , lain kali dpt lagi..ye la..patutnya diarg mention sekali classification kan..baru senang..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

aku mmg dr awal da ase len mcm..xnak g dah...tp pk cian korg sume..g gak la..last2 mmg btol ase xsedap ati ku ini..ekekekek

juelee said... [Reply to comment]

Oo straight gak gsc tu eh,sy mls dah masuk contest wayang haha mls nk bawa rayyan,kang ada lak org dengki kata suh bawa ank gi mesjid bukn gi wayang hahaha

watyz said... [Reply to comment]

sian nye. x pe lain kali g lagi yer.. :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me dh lama tak join contest yg hadiah tix wayang ni hehehh sbb susah nak bwk anak2 :p

Luv said... [Reply to comment]

damia pun berbuka posa sm yea....

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hihihi lawaklah damia suh dukung..

~ana~ said... [Reply to comment]

lor..gitu plak..erm..xde rezeki..xpe nnti doa moga ko leih murah rezeki..:)

Afne said... [Reply to comment]

nana, aritu afne ngan eddy tgk cerita apa ekk klasifikasi 18 jugak cerita gaduh2. ada je bawak anak kecik mcm hana tu.

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

alahaii..siannya..mmg takde rezeki tol..mmg patut nana alertkan pihak cinemaonline tu utk letak klafikasi siap2..senang nk rujuk kan..apepon, suke tgk klu damia posing ngan nane..mesti ceria habis..=D

MamaRifqy said... [Reply to comment]

alahai kesian lak kat damia..takpe..lenkali leh datang.tapi tengok cter lain la..mujur ade kengkawan yang saling memahami

Adyshariz said... [Reply to comment]

aku dpt bayangkan KL ke mid valey jem camner..huhu..

tiefazatie said... [Reply to comment]

alahai..sabo je la..pe sis..mana tahu ada rezeki lain nt kan2..hee..=)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la
ktorg kasi budak2 melayu je hehe
xkuasa kasi cine

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
insyallah
tgh dok rajin join contest wayang ni ahhaaa

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tu la..
kita lak lupe nak semak
xdapat la nengok

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hehehe nak wat camne kan..
klw dah xde rejeki..
terima je la

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

tu ler
klw tgv dia lepas juga
hhee
ala dulik kan
org nak kata apa

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hrp2 menang lg la nanti

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
heheh sya ok je nak bawa damia
+ dia bukan jenis meragam

Nana said... [Reply to comment]

@Luv
mcm puasa je nak buke sama2 heee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hahah tau xpe
ntah apa yg dia paham ntah

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hrp2 ada menang lg la pasni

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
tu la..
tgk tempat kot
ritu aku 2x bawa damia tgk wyg cite 18
dia lepas je

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
tu la
diorang ada rpely email
dia kata cadangan di terima
nxt time diorg akan masukkan

Nana said... [Reply to comment]

@MamaRifqy
tu la..
diorg seme pakat xnak masuk

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz

hehee
tau xpe
seksa wei

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie

insyallah
hrp2 ada rejeki lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...