MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 22, 2011

1 be baru jadi la..

dah lama btol xbuka nuffnang.arini saje nk cek tgk2 4 be yang ada seme dah metered.pehtu nuff ganti plak ngan 1 be baru.jadi la kan..kt blog contest lagi...aku dah la suam2 kuku nak join contest skang hehehe...

bile la nuff nak kasi kt blog ni..xpela tunggu je..

be ke-25 utk 2011

THANK YOU NUFFNANG



(。◕‿◕。)  

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

tiefazatie said... [Reply to comment]

ok latue sis...ada gak rezeki nie..tahnaih!

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

kite pun baru dpt gak, hehe..jadikla dr takde langsung ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

REZEKI..ALHAMDULILLAH

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun 3 dh jd ME, tinggal 2 ajer tgh running, earning tak masyuk mcm BE thn lps..pdhal UV this year lagi tinggi dari thn lps...emmm

watyz said... [Reply to comment]

ade gak tu. aku dh lama xde BE... :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

samalah dgn akak nana...
dpt satu jerk BE baru...
yg lain seme dah jd ME dah...
oklah dari xde lgsung kan???
lgpon dah lama x hapdet blog...
xde mood lgsung... huhu..

mama tisya said... [Reply to comment]

rmi gk yg dpt be asustek ni..termasuk la kita..tp amountnye slow la gerak...tp tkpela dr tkde kn

lia said... [Reply to comment]

aku da lama x dpt be he3...

ieda said... [Reply to comment]

ok lah tu dikk
ada lah tu nanti penambahan .. nana dah pernah cash out kan .. :)

fazilzura said... [Reply to comment]

tahniah dearrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sowe lama x BW, bz huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...