MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 15, 2011

1 for RM20 murahnye

ari rabu g makan kt jj sekali ternampak ada port juai kasut kat area tapak umah kaca AF tu..saje la usha2 kot ada yang berkenan...sekali nengok rege nye satu RM20 tros dari tak bape nak berkenan jadi berkenan sebab harganya yg murah hehe..

sebenornya dah lama nak cari kasut ala2 kapal layar ni wat jenjalan..tapinye xpenah jumpe yg menarik..tp aritu oleh sebab dia murah tetiba di mata aku semenye nampak menarik hehe...
jom sape nak boria ngan aku g la carik kasut bonita kat jjau2 selagi stok masih ada


sila lah percaya murah nye
memacam pattern ada seme lip lap lip lap anak mami
sebenornye berkenan hok ni tp xde size plak
cer nengok harge sebenor dia..idok kuasa la aku nk bli kasut lebey dari RM60 hehe..
kasut aku paling mahai bole pegi RM59 je kasut crocodile yg bole pakai selama 3 tahun pastu baru hancus
ni la kasut yg dirembat payah nk cari yg lelawa seme dah abes size
tetiba pelik aku kaki bole pakai size 39 dah mcm kaki gajah hehe..bese kaki aku kasut size 36 agaknye lain brand lain size kot
comei tak?cakap comei cepat hehe mengerlip2 ko

p/s : tuan tanah bercuti arini entry seme autopublish belaka...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

ada tgk gk aritu tp tk bli..kasut gini kalo jln2 byk sesuai..tk penat

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ye ye comei...ayat amik hati...tapi memang comei la weii...hahaha

Citarasa Rinduan said... [Reply to comment]

murahnya..
nampak selesa,,,

KhaiZa said... [Reply to comment]

saya pun suka pakai kasut cenggini, tp masalahnya selalu tak de saiz.. huhuhu
--
khaiza beauty shop

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wah...ayu minat lah nak cariklah weekend ni hehehehe

Cik Yan said... [Reply to comment]

dari jauh dh nmpak bling bling nye ye!

amiey lee said... [Reply to comment]

amboii cuti ke cik nana oiiii

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantiknyer...tak beli tok sue 1 ke...kikikiki

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

muraahhh..
babe, aku pn suke kasut flat ghitu..
yg aku nyer dh haus tepi.. huhuh..
bajet mau beli br ni ke KL, tp x sempat..
eh, JJ mane tu?

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes comel!!

azura samsuddin said... [Reply to comment]

zura pun minat jenis pump shoes ni, mmg dlm koleksilah, kalo murah slalunye xde fkr 2x mesti rembat ;)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

comellah...

watyz said... [Reply to comment]

aku pon suka kasut gini. kirim 1 bole? sbb murah giler... :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ince..simple & senang nak ke mana2..

happy holiday!! ke mana cuti nie?

syanasaid said... [Reply to comment]

murah nye!!!
aku kasut gini xsesuai..kaki aku lebor dpn

selamat cuti2

mama rifQy said... [Reply to comment]

comel !tapi kite mmg tak biase pakai kasut gini!!

Alycia said... [Reply to comment]

comey2.. tp kt xbole pakai kasut camni sbb nnt kaki kt jadi bolattt hehe..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mmg selesa pakai kasut gini...
nak lari2 kejor anak pon tak penat... hehehe...

lia said... [Reply to comment]

lawo... lawo....

aku pon tgh cr kasut ginih tp xde size wakakaaaa

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

kilat nau..hahahah..kena bg kena lumpur sikit wey..bg season cket..muahahaahha gile jahat aku!

Cik Bambam said... [Reply to comment]

lip lap lip lap kasut dia..memalam mesti nmpk cmm kasut cinderella!kekeke..but see comfort je.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...