MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, September 4, 2011

1st time menang tiket wayang @nuffnang


haih...memang rezeki aku la...ntah macam mana plak pagi ni bole terbuka hati nak cek email...sebab tengah bosan2 kat kampung ni kan..ingat saje nak clearkan inbox email tu..sekali tengok ada email dari nuffnang menang 2 tiket filem contagion..hah cantek la...aritu kat cinemaonline aku xmenang..deah je yg menang..hehe...bez2 ari selasa cite contagion, ari rabu plak menang tiket kt cinemaonline cite apollo 18

tadi baca blog nett dia menang tiket apollo 18 dari nuff tapi lambat register..sian nett xde rezeki. nasib baik aku cek email pagi ni..kalau tak aku pun senaseb dengan nett.sebab dia suh confirmkan attandance sebelum 12 malam ni...fuhh nasib baik sungguh..

tq nuffnang! i love u

kemenangan pertama utk sep 2011
total 2011 : 139 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Wanita2u said... [Reply to comment]

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

lia said... [Reply to comment]

Tu dia... Nana da start menang g he3...

Aku pon bajet nak tgk wayang selasa ni tp beli tiket kat kaunter la... ;p

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!! kena try join hadiah yg gempak2 sikit heheh sbb nampak aura kemenangan dh semkn bertambah tu heheh

nurayunni said... [Reply to comment]

best2!nk jgk..hehe

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

nana semakin bertuahh tauu..Tahniah nana!!

mama tisya said... [Reply to comment]

wah menang tiket wyg thru nuffnang,bkn senang..tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...