MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 7, 2011

4 syawal @ penang

aku xde cite 3 syawal..sebab memang dok umah je xde g mana...malam tu pas magrib amrul sampai KL tros gerak balik penang...

raya ke-4 kitaorang sempat raya 3 buah umah je...bawa seme adik2 ipar & mak mertua jalan beraya.mula2 beraya kat umah kawan keje amrul kat lahar yooi, tasik gelugor, pastu g umah kawan keje dia gak area2 situ

pas jumahat gerak g umah cik huda, kwn opis cawangan sungai petani pon area2 situ juga kat lahar minyak, bez je g raya kampung orang..nak masuk kawasan umah diorang kena lalu kawasan sawah padi.

menu2 raya ke-4 seme lain2 stiap umah, ada mehun tomyam, laksa penang & mehun singapore..kekenyangan seme tunggu malam

damia yg amek gmbr ni


damia & dina sesama pink

camane ntah bole lupe amek gambar ngan huda..sebok dok petik cili api kat blakang umah huda sampai xingt nak amek gambar sama2 hahaha..ni tepek gambo masa raya umah huda tahun 2009 dulu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

30 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

eh aku pun time ni berada di penang gak...awat tak singgah umah kat guar perahu...bukan jauh mana pung...

::NureeN:: said... [Reply to comment]

best beraya umah sanak saudara kan.. ooo kot area sana ka.. nureen sblh pulau.. tp raya kat kg kedah ;)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ooo....balik gak penang yer..tapi lambat skt la..tunggu cik abg...

Fadzillah Kamarudin said... [Reply to comment]

lah...
dah dekat tu...
mak kami duk kat taman guar perahu...
heheh...


cik mot...
duk kat taman gak ka??

juelee said... [Reply to comment]

cili api pedas berapiiii

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

cantik hairband damia.. beli katner?

deqlis said... [Reply to comment]

SAlam Nana,,,

wah!! sama laa kite..raya ke 4 pergi Penang...hehe..apesal tak jumpa erkk?? heheh

p/s: pasal baju tue...itulah en hb kata dia dah settle kan...deqlis ingat dia dah selamat masuk dlm beg laa...ruper2x nyer lum lagi..sabor jer laa...huhu..so terus raya pertama tak pakai pun baju raya yg sepatutnya... pakai yb utk raya kedua nyer baju ...huhu

Myra Jay said... [Reply to comment]

Memang bes kan penang nie..heheeee

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh penang..bestttt.. ingt hujung tahun nk g cuti2 penang la

atty's said... [Reply to comment]

cantik dress damia.

Ya ALya said... [Reply to comment]

bestnyer dapat beraya kan........hehehheh

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

lama dh me tak pegi penang heheh

fazilzura said... [Reply to comment]

windu nye nk terjah penang


* awak kalau tau umah sewa kt pulau , bgtau ye

huda said... [Reply to comment]

akak if nk apa2 habaq mai..uda courier p kt akak..made in penang..hehe thanks sudi mai beqaya rmh huda..muaahh

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

penang kat mana ni...sue pun balik raya penang gak ni...kat bukit mertajam...

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
tak dan la wei ari jumaat tu 3 umah pon berkejar2

Nana said... [Reply to comment]

@::NureeN::
bukan beraya umah sedara pon hehe umah kwn2 seme

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
ahh raya ke3 baru blk kampung

Nana said... [Reply to comment]

@Fadzillah Kamarudin
hehe yeke
tu la xamek no lela
klw tak ari sabtu tu bole g raya

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
haha berasap mulut

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
hehe tq bli kt sinma

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis
hehe yeke
klw tau dah calling2 dah
bole dtg beraya

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
sawah padi menghijau tu yg bez

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
penang syurga makanan

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
tq. kak
last mnt je cari baju raya damia

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
nak2 beraya kt kampung mmg bez

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
penang syurga makanan seme ada kan

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
hehe ktorg ni sejak mil pindah penang mmg selalu la blk kg

Nana said... [Reply to comment]

@huda
heheh ok2 bereh
nanti courier bunga kanta tau

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
ktorg kat jawi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...