MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 28, 2011

ady putra pelok damia :)

ari sabtu lepas eryn aka mamatisya ajak g open house kawan dia...pastu ajak la sekali singgah k4 wangsa maju sebab dia nak sgt jumpe ngan pelakon pojaan hatinye ady putra hehe...aku pon ok je..kebetulan sabtu xde projek kan..dari dok umah baik g jumpe ady putra hehe...

ady datang k4 sebab nak promote sabun breeze dia kan duta breeze, dah abes demo2 segala bagai tiba lah masa yg dinanti2kan sesi bergambo bersama peminat...kebetulan masa ari sabtu tu mmg orang tak ramai..so xde la nak berebut2 amek gambo sesama..nak ulang 20x amek gambo pon bole..hee..jadi peluang jangan di lepaskan..bukan senang nk jumpe pelakon ni kan..nak2 dia ni antara pelakon yg aku minat juga selain abang aaron aziz hee....

masa dah amek gambo sesama..eryn suh tisya & damia amek gambo ngan ady putra tapi tisya xmo...jadinye aku suh la damia amek gambo ngan ady..ady siap dokong damia lagi...pehtu aku pon apa lagi snap2 5,6 keping gambo damia ngan ady

abes je amek gambo damia cakap "damia tak takut uncle sabun..." hahaha...gelak aku kt situ...esoknye ada iklan sbaun breeze ni kat tv damia ckp ha ni uncle sabun yg mia jumpe hahaha...lawak..lawak..sian ady uncle sabun jadinye...





 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

35 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

tak heran ady peluk damia...tapi tapi tapi...memang aku naik heran kalu tetiba tajuk entry ni jadi ADY PUTRA PELUK NANA...adehh...cari nahas ni...hahaha

ieda said... [Reply to comment]

ya allah dik ! .. fengsan akak .. akak memang minat sasau ngan dia nie ... sib baik dia dan akak sama2 dah kawin ekekke :)

aduhhhh bestnya asha kena peluk ye cayunk ! :)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

ensem tak tgk dpn2?
adoi, angau eden dibuatnye dah ni..
haha!

atty's said... [Reply to comment]

ensemnya..pakcik yg dukung damia..jeles unty..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

fuyoooo best tu,....nape tak ajak sue..kalo ajak sue nnt ady bukan dokong damia...dier dokong sue...kakakakka...nak jugak...

::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

igt peluk org dewasa. hehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heehe tak jeles sbb me minat Fahrin ajer :p

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

sib baik peluk dania klu peluk nana..mengamuk amrul nanti hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@?cikmOt?
hahah xberani aku wat tajok panas gitu hehehe saje kasi sakit ati orang je kang

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
heheh akk suke dia ek
ensem kak cair la tgk depan2

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
mmg ensem la nad
xdapat dinafikan ehheee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hahah angau eh kak
klw jumpe depan2 lg angau

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

alolololo!! syoknya damia.. hik3!!! tu malam dia termimpi2 ady putra x?

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
klw sue dok dekat keramat kita dah ajak dah rombongan cik keah

Nana said... [Reply to comment]

@::FAIZ FARISH::
asih ada kena parang ngan laki kang hahhaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahaha fahrin ensem woo...

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
haha mau kena parang ngan amrul

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh bestnyer..

Ady Putra also my sweet heart..heheee

Ena said... [Reply to comment]

wahhhhhhh..

syok tu damia.. buakn setakat bergambar siap dapat dukung lagik... jeles jeles.. hik hik..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

hehehehe..damia memang pandai....
nak jugak bergambar dengan uncle sabun

mama tisya said... [Reply to comment]

jeles2 sebab uncle sabung dukung damia..tisya dh blk die br ckp nk soh uncle tu dukung....

fazilzura said... [Reply to comment]

tgk pd damia , dia relax je.. tp rs nye mama dia yg excited jmp ady kan kan kan ..hihihi

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

oh tidak! mr.hot! ensem betul! nak la jd mcm damia jugakkkkkk ekekek

@}--niEra-- said... [Reply to comment]

2 gmbo terakhir cm 1 happy family
~just kidding..kang kna hempuk lak ngan En Amrul =)

Hafizah Haruno said... [Reply to comment]

tak hensem pon? Apsal tgk iklan cam hot jer?

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hehe esem woo

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hahaha
seb baik ady tak dokong saya
klw tak lg seme jeles ekkeee

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
heheh tu la
nampak je muke ady dlm tv
uncle sabun..hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehhe
ingt nak suh damia berdiri sebelah dia je
sekali kena dokong da

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
hahahhaha
seme berangan2
nk kena dokong mcm mia

Nana said... [Reply to comment]

@@}--niEra--
muahahahhaa...
lawak2

Nana said... [Reply to comment]

@Hafizah Haruno
dalam iklan dah makeup kot
hehe tu ensem skit

~ana~ said... [Reply to comment]

adoi....xbleh tahan tgk damia bergmbr dgn uncla sabun..heh3x...encem uncle sabun ni..damia pun kiut je..:)

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

tinggi jgk adi ni ek..kalu bgambar ngan eli, mahu bwh bahu dia hahah..nana pkai kasut ada tumit atau mmg flat?

mama rifQy said... [Reply to comment]

wowwwwwwwwwwwwwwwww lagik!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...