MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 22, 2011

al-ansar steak house

ktorg kalau nak makan steak sedap & murah tak yah g jauh2..kat umah tu ada satu kedai steak, fazilzura yg dok cheras tu pon tau kedai ni hehe..kan zura?amrul la..ngada2 xmo makan nasi..sgt pelik bile dia kata xmo makan nasi hehehe..

kedai dia kat masjid al-ansar taman keramat xsesat nye sebelum masuk masjid akan nampak kedai ni dulu kat sekolah rendah taman keramat.dulu rege RM10 je steak &; ciken cop skang steak dah naik RM12.50 ciken cop still lg RM10 klw xsalah.kuah dia sedap..pastu rasa so far konsisten tu suke makan sini

paling bez kedai ni bese je tp view dia..KLCC lawa kan
nak trai2 amek gmbr hehe
balck pepper steak
ciken cop
makan ngadap klcc, nak romantik lg dok ujung2 sana tp nyamuk





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

fieda said... [Reply to comment]

cheras kt area mane ni nana...sdp plk tgk chicken cop tu..

n a d e a said... [Reply to comment]

rasa mcm pernah sampai.. tp ingt2 lupa.. sedapnye ru[a steak itu ! ish ish

lia said... [Reply to comment]

ada org try gadget baru yer....

Afne said... [Reply to comment]

phewit! gamabq dh besaq hehe..

adoi la nana aku meroyan jap tgk gegmabo ko. lamaaaaaaaaaaaa sgt tak pi mkn kt sana. rasanya situ punya steak plg best

- dieyana - said... [Reply to comment]

nampak sedap steak itu...

cntik gamba....;-)

Ena said... [Reply to comment]

sedapnya lah...

huda said... [Reply to comment]

Nice.. Pic smakin lawa..pic ptma if akk fokus on klcc lg cntik....

watyz said... [Reply to comment]

mesti ade port makan sedap tp murah yg kite berkenan kan. aku suka makan ciken cop kat jusco ayer keroh. sedap + murah... :)

mama tisya said... [Reply to comment]

pernh mkn gk kt sini tp kita suka lg western kt gerai yg dkt ngan jusco..

Echa said... [Reply to comment]

jauh plak nak pegi makan ni ha...

~ana~ said... [Reply to comment]

x pernah lg smpai sini...biasa pergi kat fiske steakhouse tu..pastu pernah mkn kat jusco setiawangsa tu..tu yg kat jusco tu kak erryn la kabo...heh3x..

Qaseh said... [Reply to comment]

suka makan steak kat area kg baru xpernah try kat keramat lagi...nnt nak ajak suami g situ pulak la..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

dah lama tak mkn western nih nana...
lgpon somi akak nih tekak melayu...
klu ajak pon, mkn pon mcm xnak mkn jerk...
sbb tuh baik ajak mkn nasik jerk... hahahah...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kat mana ni yer?me sgt suka chicken chop :)

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..bestnya sis!

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said... [Reply to comment]

lnda pun mmg slalu gi al ansar nih..al maklumlah, x la jauh sgt ngan umah kat taman melati tu..

Cik Bambam said... [Reply to comment]

makin cantik pic ngan 'brg' baru ek.. :P

ni yg nak cari ciken cop nie..adehh~

GoJeS said... [Reply to comment]

kami yg dekat bangat ngn kedai ni pun jarang pegi,..hahahhaha...

stp kali pegi msti dh ade menu baru/update...

tp mmg best n sedap...rmai jek org and kebanyakkan org jauh2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...