MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 23, 2011

amrul kena ngorat


aritu la..masa nak g carik basikal damia tu..dari damansara amek adik amrul
singgah la cokit nak usha2 basikal kt kedai pemborong mainan tu mana tau kot dapat lagi murah..dah usha2 amrul kata tak banyak pilihan...ok la..dia suh cari kat seri rampai

aku masa tu tunggu dalam kete je amrul sorang kuar g sevey, sekali masa amrul on the way nak g kat kete aku terperasan sorang bapok ni dok panggil2 amrul siap wat isyarat tangan RM50 hahaha....aku plak tengok amrul balas balik isyarat pondan tu dengan wat isyarat RM100 heheh..nak gelak aku tengok amrul gatai g usik pondan tu..

damia plak dalam kete tak abes2 bising..ee..mama seksi nye..dia nampak tetek muahahaha....aku ckp xpela..dia lelaki tu bukan tetek ori pon kui..kui..kui...kdg2 klw lalu area lorong haji taib tu kan suke nengok gelagat2 pondan ni..kdg2 tu aku jalan ngan amrul pon selamba je dia mcm nk tawar menawar ngan laki aku wlaupon tau kita ada kt sebelah, bengong nye pondan

phewittt cekcinye hahaha
aritu sekali lg kes kat cokit juga..aku ngan amrul jalan pegang tangan ada sorang pondan tu jalan sebelah amrul siap cakap auww...sedap! pergh gile nye pondan hahahaha...

curik2 je aku amek gambo dia ni , dia pasan plak aku amek gambo dia hahah..cecepat kaber line

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

30 ribu orang memberikan idea bernas:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

aah betul..tak malu.. seksi kan??

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

wakaka..!!
amrul kene ngorats! :)

Nieda said... [Reply to comment]

Ayoyo..betullah nmpk t...t...k

Myra Jay said... [Reply to comment]

Perggghhh cekci tul :)

iduraz said... [Reply to comment]

hukhuk...menggoda you!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

seksi + seksa aku nengok ...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

masyallah...seksa betul tgk!!

lia said... [Reply to comment]

perghhhhh body kalah pompuan tulen, nyahhhhh

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

lain kali up 1000...kakkakak...tp pon ni cun gak kan..kikikiki

Alycia said... [Reply to comment]

aduhhh... xsanggup nk tgk..

atty's said... [Reply to comment]

fuh nasi lemak rm6 hengget tu

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

sure ko rasa tercabar ni...hahaha

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

giller sexy!!!!!!!!!!!!

.:Mama Dhia:. said... [Reply to comment]

laaa..pondan rupenyer..cantik giler... :P

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

cekci gilessss...

syanasaid said... [Reply to comment]

hahaa..ape yg sedap nyah???

aku pn suke ajak syarul ronda kt cokit tgk pondan
mukakakaaa

tiefazatie said... [Reply to comment]

pergh!gle seksa!adui la..nangis..haha

amiey lee said... [Reply to comment]

hahahahha lawak smpat ko snap gmbar maknyah ni...hahahahhahaha memng kelassss ko nana (gaya s.shahira ckp..kelass ko jahh)

KSWSK said... [Reply to comment]

dorang mana nak cover2 dah skang ni...semua main direct jer

adarnadzmie said... [Reply to comment]

awww... geli akak tengok mak nyahhh tu... ada ati nak ngorat sesama jenis... awww...hehe...

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

mmg seksa giler...huhu

Ummi Dania Yasmine said... [Reply to comment]

seksi tapi x ori...huhuhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

scary..

Em's Family said... [Reply to comment]

errrrrrrrrrrrrrrkkkkkkkkk blueeeeee wekkkkkkkk

sweethOneY said... [Reply to comment]

ui cekcinyaa dia

zahidahwahid said... [Reply to comment]

wewitt!!! seksinya..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

haahha.. rasanya dia tak malu sbb dia masih rasa diri dia lelaki kot.. kalau dia pompuan sure tak pangai cmtuh..

mama rifQy said... [Reply to comment]

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwww..cekci u!!!!

Cik Bambam said... [Reply to comment]

perggghhh..tergugat i~! even x ori..hahahhaha

gaffrie said... [Reply to comment]

tak de pon gamba pondan tu...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...