MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 9, 2011

beraya bersama BFF

haih nampak gaya entry aku dah melompat2 ni hehe..lantak la..banyak sgt entry dalam draf tu xtau dah aku mana nak publish dulu

semalam ada jamuan raya ngan BFF.wat simple2 je kat umah deah masing2 pakat bawa makanan.aku mcm bese la bawa kek coklat, pasha bawa rendang, nana bawa nasi impit, ira buat popia ketam, deah masak roti jala & nasi goreng sardin & nugget. pastu sate plak ktorg pakat share sama2

sebelum majlis bermula ktorg baca yassin dulu, tetamu xramai ada la dlm 15 org selain dari ktorg BFF seme deah ajak juga opismate dia 4,5 orang nak memeriahkan majlis.yang lawak nye..aku sampai2 je umah deah tengok ramai yg pakai baju biru heheh..xde plak pakat2 ngan deah, ira seme...cuma deah pesan suh pakai baju polka dot..aku mana ada baju polka dot..jadi belasah je la baju raya ke-3.dah nama nye sehati sejiwa kan..aku, ira, deah & pasha kebetulan pakai baju warna biru padahal tak rancang2 pon hehe..nana je lari tema...

so far sangat la seronok dapat kumpul ramai2 gini...meriah gile..insyallah harap2 tahun depan bole lagi wat majlis gini, last year pon xde wat majlis ari raya antara BFF tahun ni je baru gedik2 nak plan sambut raya sesama.

sesi baca yassin bermula
dalam2 demam gagah juga aku wat kek coklat, terlebey rajin nak deco tepi2 hehe
antara makanan yg ada popia ketam, nasi goreng sardin, sate, nasi impit, kuah kacang,
roti jala, rendang ayam & nugget
bersama BFF & opismate deah
walaupun majlis kecik2 tp seronok gile
pinjam bb kak faez amek berkat kata deme hehee
my BFF, cik nana mcm bese suka lari tema
nana vs nana
bersama tuan umah deah
semalam tak pasan lak baju pasha dah ala2 mcm kain langsir haha..klw aku pasan sure kena bahan dah pasha semalam kekeke....
sempat juga ktorg diskass next trip ke cherating hjg bulan ni siap wat meeting hehe
damia xde baju kurung biru klw tak dah bole sedondon
amrul pakai baju masa nikah dulu xsangka muat lagi hehee

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

brp pasang bj kurung damia?damia sama color kt tudung nana tu...hehehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

besh kan gather2 ngan BFF..kem salam kat Deah ya... :)

shark said... [Reply to comment]

sedap makanan..saya suker satay :) btw,salam perkenalan dari saya :)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

~ cantek ar umah kawan nana...serba putih!

~ baju nana pun cantek..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

~ opps..! lagi 1, kan dah kate aritu, amrul dah kurus =p

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

semoga persahabtan kekal ke akhr hayat..sweet je korang =)

Mael Bandung said... [Reply to comment]

mari mengajak sanak saudara kita memelihara aurat..
...............
OH! AURAT WANITA
1.leggingseksi//2.wanitamelayuseksa

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik baju tu...suke...suke...

Afne said... [Reply to comment]

mesti riuh kan beraya dgn kwn2. nana, sharekan tips topping kek yg cantik rata. aku buat topping buruk!

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kita x raya lg umh BFF!! :(

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Saya terasa2 dihujung lidah itu kek cokelat.. Nak cikit!!! ;)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

baju ni kan yg nana beli bunga tpi tu jahit..suka lah tgk..cantik je.. kita cri jgk kt kedai baru ni tp kebetulan mcm tkde je..huhu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

baju raya dia sepasang je
ni baju tahun lepas heee
xde baju kurung kaler biru

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
tu la..
nak2 seme kepochi hehee
ok baik2

Nana said... [Reply to comment]

@shark
hai salam kenal juga
sate mgm peberet heee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
ahh nad deah nye konsep english style mmg serba putih
hehe tq..baju murah je tu nad

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
adoi kembang la amrul klw dia tau ni heee

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
amin2...mudah2an gitu la

Nana said... [Reply to comment]

@Mael Bandung
:) tq

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe tq..baju yg bli kosong pasu jait manik

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
hehe memang pon..
bergegar umah memasing ketawa hehe
owh nanti2 aku gtau camne nk wat topping lawa

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
xpe raya kan sebulan heee

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
jemput la datang umah hehee

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
ahh...btol2 hehee
ada kat jalan tar ada jumpe

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Wa'alaikumsalam..

Nana, kalo si nana keding tu pakai baju kurung pon biru sbb kaler tema raye die sekeluarga BIRU..hahaha

weyy..aku da bleh on kt opis tau blog ni..tp aku xtau smpai bile dorg open..nk je start again..but..tkot separuh jln lg..ahahahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...