MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 21, 2011

dah lama tak dinner kt luar sama2 kelorga mertua

lepas balik dari alor setar, ktorg rush balik penang sebab nak dinner sama2 ngan family mertua.lagipun amrul dah janji nak belanja diorang dinner.ingat nak ajak makan CKT sungai dua, tapi amrul kata dia lapo..takut xkenyang makan CKT hehe...

last2 amrul suh ayah dia pilih nak makan kedai mana, FIL ni klw bab makan2 dia memang terer cari tempat sedap2..tau je dia kat mana2 tempat makan bez2.fil ajak makan kat simpang 9, nibong tebal (klw tak salah la kot) xjauh pon dari umah dalam 15 mnt je.

ni tak meriah sangat sebab ada lagi adik2 yang takde..susah nak kumpul ramai2 time raya je la bole kumpul seme.
kari ikan sembilang terbaek

lapo memasing


lebau nye aku dalam gambo ni



muke orang penat ni


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh..hasil gajet baru ke???hehehhehheee

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wahhhh..meriah kan sekali-sekala lepak ngan keluarga mertua :)

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Alah yang, lebau sikit je tu.. He3!!!! Comel apa pp bambam!! Ina ni cengkung aja alahai!!

Ena said... [Reply to comment]

akak suka tau kalo dapat lepak makan2 gini tp tu la.. dekat2 pun susah.. eh! tapi kat luor la.. kalo kat umah dah selalu.. ater MIL dekat je kan.. hik hik..

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

aku adik beradik yg cuma 3 orang pun susah nak berkumpul mcm gini....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

seronok kalu kumpul ramai2...

Alycia said... [Reply to comment]

kaler dgn mertua kn kontrol2 ayu skit kan... hehe

watyz said... [Reply to comment]

best dpt makan ramai2. kalo kenyang pon ble lapar balik...

amiey lee said... [Reply to comment]

beb ko dah serbu air asia ke? aku tak pat la travel period dekat sgt ngan yang aku dh beli masa rm 3 tu huhuhu takde budget nak berjalan nnti :p

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mmg best klu dpt mkn ramai2 gini...
lgpon bkn slalu dpt berkumpul kan???
kari ikan sembilang tuh buatkn akak terliur tau...
sedapnya...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nibong tebal..tak jauh ngan kampong sue gak tu..mmm...sekampong la kiter ye...

mama tisya said... [Reply to comment]

eh gmbo udah beso

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
hehe testing2

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
tu la bukan selalu makan sama2 mcm gini

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
hehe pp lebau tu pasal banyak gelak kot

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
susah nk ada chance mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
aku adik badik 10 org lagi la
hahah mmg tak pernah bole kumpul seme

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
aku adik badik 10 org lagi la
hahah mmg tak pernah bole kumpul seme

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tu la
klw raya pon kdg
xleh kumpul sme

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
hahah idok nye
kita jenis xde kaber2

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

btol2 selera je rasa

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
aku jeling2 je
xde book pon hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
tu la
mmg susah nk kumpul mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
owh yeke
hehhe
bole la kita jumpe nanti klw blk penang

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
heheh kasi jelas skit

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah...ebst kan kumpul reramai makan2 n ie sis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...