MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 6, 2011

damia beraya

tahun ni gambo2 raya damia agak xbape happening mcm tahun lepas..ntah la tahun ni agak susah nak dapat kerjasama dari cik damia hehehe agaknye dia dah malas kot nak layan permintaan mama dia soh posing wat gaya itu ini hehe...tapi ada la beberapa keping gaya2 yang berjaya cik damia kasi kan

tahun ni damia ada sepasang je baju kurung, saje mmg xbeli banyak2 pon sebab apa, baju kurung jarang pakai pastu bukan leh pakai lama..tahun depan sure baju raya tahun ni dah senteng...tu bese baju kurung bli sehelai je..lain2 tu pakai la gaun & jeans.

baju2 raya damia tahun ni pon seme last minit..baju kurung ni je yg bli 2mgu b4 raya baju2 gaun seme aku soping last minit kat ampang point sehari sebelum raya..bez gile g soping sehari b4 raya dari umah nek kete 7 menet sampai2 je tros parking sebab banyak kosong, nak bayar kat kaunter plak xde nak q xde orang pon..mmg heaven aku soping sensorang








duit raya damia tahun ni xbape banyak sebab kurang berjalan..raya pertama 3 umah, raya ke-2 1 umah raya ke-3xberaya..dah tu camne nak kumpul duit raya..hehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

37 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

amboi damia melompat ye....tkpe kt kl kn raya sebln sure rmi wt opn hse bole dpt duit ry lg...hehehe

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

wahh..chanteq la baju damia..manis anak dara nana ni!!

ieda said... [Reply to comment]

cantik baju damia tuu .. siap lompat2 layie ekkee :)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

meh raye umah aunty nad meh..
nnt bleh kumpul duit raya lagi :)

Cute MuM said... [Reply to comment]

meh datang beraya kat rumah..
aunty uyun bagi duit raya..
hihi..

atty's said... [Reply to comment]

cutenya damia..
kty pun taun ni tak beraya..duk umah je byk .

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

meh datang umah auntie kutip duit raya :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

aksi lompat tuh tak tinggal yer... hehe...

anak2 akak pon krg duit raya thn nih sbb krg jgk berjalan...
gambo pon kureng...
airel pon dah krg bg kejesama nak bergambo skrg nih... huhu...

~ana~ said... [Reply to comment]

x bnyk pun tp gmbr yg ada tu cun2 apa..cik damia mmg sesuai jd model la..pandai posing...:)

aanie said... [Reply to comment]

pandai tul posing...comel nampak damia senyum...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

gambar 1st tu..sebijik macam muka amrul....

fazilzura said... [Reply to comment]

ramai jgk yg ckp raya thn ni x bape meriah ...awat ye? myb psl dh beso kut... cer klau stil budk2, sure meriahhh je tiap2 thn kan..

wah tema pink ye... weols tema biru

juelee said... [Reply to comment]

kutip wet raya damia.. hikhik pasni ronda la kl plak

Darling Ninie @ Mama Comel said... [Reply to comment]

ala la... comelnya... nak² yang melompat tu....

CaDLyNN said... [Reply to comment]

comelnye damia....
selamat hari raya :)

eB ezrin said... [Reply to comment]

wahhh tingginyer dier lompat
ampun & maaf dipinta dari TLF :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

jgn lupa dtg beraya umah aunty suzy plak tau hehe

Afne said... [Reply to comment]

pandai damia posing :)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hahah tau xpe
pasni weken je cari umah org nk beraya

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
hehe tq..baju tu main rembat je dah tu je kale pink yg ada

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
lompat tu mmg aksi peberet damia hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
eh aritu kan aunty nad dah bagi heheh xkan dapat lg kot

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
wah...bole2 hehee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
sama la kita kak
thn ni xberjalan pn

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
wah nak2! hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
tu la dah makin beso
diorang ni susah nk bekerjasama amek gmbr kan hehee

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hehehe gambo kt luar je ok dalam umah seme out

Nana said... [Reply to comment]

@aanie
damia posing mmg ni 1
klw ada mood la..hehee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh ramai yg cakap mcm tu

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
mgm dah lama rasa raya xbape meriah
tu la sebab dah tua kan..xmeriah rasa
tlg meriahkan utk anak2 je

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
hehe harus ajak daddy dia berjalan kolek duit raya

Nana said... [Reply to comment]

@Darling Ninie @ Mama Comel
hehe yg lompat tu dia yg sendiri buat xsuh pon

Nana said... [Reply to comment]

@CaDLyNN

hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
haha mmg tinggi eb..
slamat ari raya

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
insyallah..bole2

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
heheheh dia ikut je apa aku suh

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

amboii pandai melompat anak dara nii... lawa baju damia...!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...