MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 21, 2011

free seat @ Airasia ada fuel surchage plak..

korang dah terjah ke website airasia?pagi2 tadi dapat msg dari naa mamaiqy tanya pasal tiket flight hehe...aku pon try la masuk nak usha kot ada tempat menarik yang tak pegi lagi..tapi bila nengok rege tiketnye tak semurah yg aku dapat masa promo free seat tahun sudah2 rasa malas plak nak booking.tapi ianya STILL murah la..kalau nk compare ngan normal price.cuma bagi aku yg dah biasa dapat tiket 3 beranak dalam 40-50 tu yg rasa kali ni xmurah pon kena bayor extra RM60

nape aku kata tak murah? ni masa bli tiket free seat g sabah aritu, masa promo free seat dia cas airport tax sahaja so total 3 beranak RM36 je


ni aku saje usha tadi tiket g langkawi utk 3 orang, free seat
airport tax RM18 ada tambahan plak 
Fuel Surcharge RM30 sehala
jadi total nye RM105
so kalau sape2 yg heran nape tak dapat rege mcm aku bli aritu RM45 je g langkawi ni la jawapan nye
skang dia da ada Fuel Surcharge

malas la nak booking tak tau nak pegi mana..nak g ovesea payah plak amrul tu nak keluar negara memacam prosedur nye..dok diam2 je la hehe....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

35 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

baru tgk gak td..
kalu dpt harga cam nana dpt dolu2 best gak
skali tgk..alemak, takpela..dok dendiam saje..

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

nak try tengok jugak.. kalo bawah RM100 buleh la...thanks nana 4 info

atty's said... [Reply to comment]

itulah kty tadi terai gak.tp cam mahal.lagipun utk tahun dpn ada 3 trip menunggu,.,.tu pun rasanya 2 kensel kot..

amiey lee said... [Reply to comment]

huhuhu aku pung...takleh nak beli sbb travel period dia dkt sgt ngan tarikh aku dh booking g sabah guna rm3 ritu...takpala next deal plssss hahahahahahahah ayat tak hengat

syanasaid said... [Reply to comment]

aku jeling2 je la org booking
laki aku tu payah nk planning cui awal2 gini
mencik aku

syanasaid said... [Reply to comment]

eh ttibe mcm luas mata memandang tulisan kt blog ko ni
hahahaa
mcm pakai kanta pembesar

watyz said... [Reply to comment]

x booking ke mana2 sbb thn dpn thn nk menyimpan. kalo ade pon g dlm mesia yg ble dirve jek. hehehe

Diana @ bilakukatacinta said... [Reply to comment]

patutlah membe kar fb duk post pasal nk book tiket..ada tiket murah2 rupanya..tp tam kurah lg cam dolu2 lah

ummi nia said... [Reply to comment]

samalah..papa nia kata g bukit tnggi jerla..lgpn next year nk g kuching,booked time free seat ari tue jgk..xde pn kena fuel surcharge..bijak tul AA nie..ada charge tersembunyi di sebalik free seat tue

Ya ALya said... [Reply to comment]

tgk je la......belum ada peluang nak naik kapl terbang ni

Ena said... [Reply to comment]

akak pun lom terbuka lagi hati nak ke obersea.. so, p over the sea je lah.. hik hik..

mama tisya said... [Reply to comment]

ada caj fuel plak ye...ye ke dok diam2 tu..hehehe

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said... [Reply to comment]

taun lepas linda gi langkawi pergi balik campur tax RM12 jek..murah gilerr.. taun nih x dapat dah..

Myra Jay said... [Reply to comment]

mYRA PUN DOK TRY JUGAK..

TAPI SELALU MASUK WAITING LIST JE..

KALAU ADA FUEL CHARGE MMG MAHAL LA :)

ieda said... [Reply to comment]

aah dikk
dari pagi2 tadi akak cuba book
nak ke sarawak je
huhuhu ashik error je ..
sedih ,
dptlah murah sikit tapi tulah
dah masukkan semua nama
last2 error .. akak kuar huhuh

Anastasyea said... [Reply to comment]

Dah pernah booking guna Airasia pergi Kota Kinabalu tahun lepas. Memang murah dan berbaloi² (",)

www.anastasyea.com

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tu la, ingatkan murah mcm dulu2, terus tak jd nak book....

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hahah tau xpe
tgk ada cas tambahan
xmo la book

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
klw utk 3 beranak dalam 105 je ok la tu

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
adeh rugi kak

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe xpe
nanti ada lg tu

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehehe
xpe nanti2 ada lg tu

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
heheh xpe
tunggu nanti2 sure ada promo

Nana said... [Reply to comment]

@Diana @ bilakukatacinta
mahai dari dulu
dah ada cas tambahan

Nana said... [Reply to comment]

@ummi nia
itu lah airasia
sentias ada hidden charges

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
hehe xpe
tunggu nanti btol2 murah
tp ni pon still murah lg ni

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hehehe
kan?
jalan2 dlm msia je la dlu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
haha btol..
malas nk bli la

Nana said... [Reply to comment]

@Belinda Adzmi Ibu Ilhamny
wah murah btol
tu ler thn ni ada fuel cas plak

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
aa ni pandai
ada je dia nk cas
ritu xde
skang ada plak

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
kena banyak2 sabar
klw nk book airasia ni kak

Nana said... [Reply to comment]

@Anastasyea
hehe samala
mmg berbaloi
tp tu klw xde cas merepek2

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
xdapat dah murah mcm sy bli dlu mz

tiefazatie said... [Reply to comment]

xpe la..kira murah gak nie sis..hee

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kita pon buntu x tau nak gi mana.. ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...