MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 21, 2011

fright night screening party


malam tadi aku & wan g klcc sebab aku menang tiket fright night.kali ni agak special sikit sebab bukan setakat tengok wayang, siap ada dinner lagi..& paling bezz pemenang bez dress menang sony ps3 aku malas la.nak join best dress sebab kena dressup mcm antu xkose mak..heheh...

kebetulan plak diah & seme girlpren ada hal kan..kalau tak pegi rugi plak rasa..xpernah menang tiket wayang siap ada dinner bagai kan ( mcm pelahap nau je bunyi nye haha..)jadi oleh kerana ramai kwn2 yang tak free aku ngajak la jiran opis sebelah, wan temankan aku..kot klw xde orang teman mmg aku burn je tiket tu..

memang best la even ni..siap ada sesi bagi adiah tp soklan seme pasal movie ni, aku tak studi plak hehe..xde la chance nak monang...paling bez yg menang best dress la...yang paling bangga tu kan..orang melayu mmg bole kira la kot 4,5 orang yg menang best dress tu plak orang melayu, sakit tekak aku tolong jerit utk budak tu nak kasi dia menang...best dress tu dia wat mcm vote la..sape dapat plg havoc sorakan menang la..dah mmg rezeki budak tu menang sony ps3

 
bergambo kat pintu masuk dewan makan 
 deco kat dalam tu sangat cantik & ala2 seram siap ada keranda
 makanan pon seme sedap2 belaka..
 deco yg cantik
 tak sangka dress sumber inspirasi nak kurus ni dah muat haha..pes time pakai dekat stahun bli
 bergambo kenangan dengan pemenang best dress
antu yg tetiba muncul seram mak
 top 4 best dress
pemenang utama yg tak bole di sangkal lagi dia mmg layak! dapat sony ps3 tu!
ok nak komen pasal movie fright night ni, so far bagi aku cite ni bez, cite mengisahkan pasal vampire banyak sgt saspen2 tekejut2 mak hehe..menjerit tu tok sah kata la...rasa nak terkucil seme...baca preview dalam paper kata tak bez, tapi aku rasa cite ni bez kira tak rugi la kuor duit klw nk tgk cite ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

36 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

citer antu..scary..
memang tak la Ayu nak gie tgk..DVD pun lum tentu lagi Ayu tgk... takut

Ena said... [Reply to comment]

akak ni penakut so, memg tak berani la nak tengok citer seram vampire bagai ni.. uhuhuh...


"hantu" tu memg menakutkan la..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya ada mkn2 tu :) :)

atty's said... [Reply to comment]

kalau nana dah kata besh..maknanya mesti besh..nak tgk ar nanti

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

ingatkan yg pakai dress tu patung rupanya orang.. hik3!!

Alycia said... [Reply to comment]

wahh.. dh bole pakai ekk.. hasil penangan pb hikhik..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

KALO SUE ALAMAT..BUKAN JE X TGK CITER NI....DINNER PON X MASUK AGAKNYER...PUNYA PENAKUT...KAKKAKKA

watyz said... [Reply to comment]

kalo menang tiket free pon aku x g gak sbb x suka tgk citer antooo...waaa...

amiey lee said... [Reply to comment]

huhuhu giler la serammm

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

seram jerk tetiba antu kuor erk... huhu

KSWSK said... [Reply to comment]

umang ai..mmg bersemangat sungguh yer deme tu pakai bj antu cenggitu..bl blk mlm lau jumpa kat parking mau ada yg pengsan..hahahahha

syanasaid said... [Reply to comment]

kalo aku pn kalo psl makan mmg xbleh miss
haahaa
rugi kalo burn tiket tu

wei ko xngigau ke mlm tu??

mama tisya said... [Reply to comment]

pernh p tgk wyg ada mkn2 tp smp lewat so dpt la mkn skit je..hehehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..untung la sis!best teu ad amkn2 lg u..

ieda said... [Reply to comment]

ya tuhan
kalau akak nie mauu fhengsan sblm makan huhuh

cayalah pemenang pertama tuu .. dasat !

Cik Bambam said... [Reply to comment]

citer vampireeee!! nak kena tgk nie..peberet! ahhaha

Cho Zila said... [Reply to comment]

oh tidak sanggup rasanya .... berani gak yerk...

huda said... [Reply to comment]

Very nice pic!

nanakimie said... [Reply to comment]

neh lah 1st movie omputeh yang nana nengok dari awal sampai abes :)bestkan ceta dia,kalo tak nana memang tidoje,hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehehe tu la
kita takut juga
tp klw antu omputih ni xtkt sgt

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hahah samma la kita kak
tp klw cite omputih ni bese
xseram mcm melayu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
part mkn yg plg bez heheee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehehe
kita kan sama je pendapat klw bg review pasal wayang kan?
tu la sy pon tgk klw akk kata bez maknanye bez la tu

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
heheh tu ler
siap makeup antu

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
hahah tu la
akhirnya muat

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahaha
rugi2
dinner sedap2

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
heheh aku layan je
nak2 menda free

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe antu merah tu seram

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
haha wlpon tau dia orang
tiba2 nek bulu roma heheee

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
hahahah tak la wawa
diorang tros tuko baju diorang
pas abes event
ehehe
kang ada yg lari tgk diorg

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hahh makan bez2 plak tu
xde ngigau pon so far hheheee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
ini makanan berlebih2
sebab org tak ramai

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
alhamdulillah rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@huda
heheh tq huda

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie
wah dah tgk ek hehehe
mmg bez

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...