MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 20, 2011

gambar pertama

saje nak simpan gegambar ni wat kenangan..gambo2 yang pertama seme masa kat luar kedai gambar kat alor star, area pekan rabu.

ni la dia gambar pertama dari kamera baru, kedai makan depan kedai gambo
gambar pertama pakai lense 50mm depan kedai gambo ni xde subjek menarik tunggul pokok pinang pon buleh jadik subjek heeheegambo damia yg pertama, depan kedai gambo, eh nampak kurus bebenor damia time ni kan
gambo amrul yg pertama - pesanan dari tuan tanah : merokok membahayakan kesihatan
gambo aku & damia yg pertama ni orang kedai yg amek saje dia nk test2
gambar sensorang yg pertama muke penat time ni..baru sampai dari langkawi, blk tu dinner ngan family amrul kt penang
gambo 3 beranak yg pertama
gambo makanan yg pertama kari ikan sembilang hehee
gambo bersama kengkawan yg pertama, yang ni baru sampai dari kampung singgah umah sheira ada beday aryan
tak sempat lagi nak snap2 gambo sebab weken bizi dengan jemputan open house..deah dah ajak dah g wat photoshoot dah ada port baek katanya..hehhe tengok la klw weken ni xde open house bole la gegedik amek gambo..

ala..besenye mula2 je hangat2 taik ayam nak bergambo2 kan..ntah2 nanti dah lelama simpan je kamera berhabuk mcm kata syana hehehe....tp amrul dah sound dah..pasni xyah nk pakai kamera lama tu..wat apa bli kamera klw tak pakai katanya..hehe..baik lah..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

Afne said... [Reply to comment]

ewaahhh2 tu dia. nana pasni meletop la ko nye gambar. skrg ni aku publish gambo beso2 lg nmpk cantik. ko punya lg la kan!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

memang sharp and nice :)

syanasaid said... [Reply to comment]

hahaaa
harap ko tegar forever ek
pegi la amik kelas ke br la tak berhabuk
mcm aku takat amik gambar biasa2 jek
tu yg malas nk ngusung

Myra Jay said... [Reply to comment]

Memang barang baru eksited lebih menerai..

Bestnyer kalau myra pun ada konpom2 menerai sakan :)

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

wah..... semua yang pertama..
cayok la nana dah ada camera baru...dlsr gitu...

juelee said... [Reply to comment]

hehe memang saya pun gitu, amsa memula dulu ke hulu ke hilir ngusung kamera gabak tu..
Bila dah ada anak... huahuahuahua...
beg dah penuh botol susu, pampes, galaxy tab lagi.. penyudahnye...
belilah kamera kecit sikit hikhikhik...

atty's said... [Reply to comment]

gambar semua cantik2..

ieda said... [Reply to comment]

akak ingatkan asam pedas tuu dik
rupenya kari . yumx2 :)

amiey lee said... [Reply to comment]

hee bukan main suma yang pertama..hahahahahah semngatttt

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

mesti gambar lagik cantik lepas ni

Gieyana said... [Reply to comment]

keep on shooting k..nnt ko dh expert x yah guna mood auto la..guna mood manual, pics would be nice..just maintain ISO jer..kalau kt indoor just increase kan ISO..then kalau kt outdoor just maintain ISO 200 jer..:)
Nikon nie kalau increase ISO byk pon x per psl x byk "noise" mcm Canon..:)

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..cantik2!hihi..boleh sis amik picture cantik2 lagi nie..=)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

byknya gmbr pertama..dh lama tk online n bw.. baru tahu nana dh pakai dslr..

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Uwargwarghh itu kari mari sggh!!! Menyelerakan je.. X pe dear hangat2 taik ayam ke kambeng ke yg pntg kita guna slagi ada masanya.. Hakmilik kita kn.. Ina dlu pun memula segan sbb gedabak besor skali bwk keluar tp wat pe beli kalo malu2 nk guna simpan je.. Kan yang?! Pasni bleh le join the foto'gedik mom's club!! Hik3!!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...semua yg pertama.. :-)

watyz said... [Reply to comment]

wa..sume gambo pertama yerk.. tahniah dpt toys baru.. :)

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
hahah mmg nak wat pon gambo beso2
dah set pon

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehehe
agk ketinggalan sket br nk pkai dslr

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehe amrul dah soud dah
suh g blajo amek kelas basic je

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
heheh tu la
mula2 je hangat nk menerai
kang lelama malas dah kot

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
hehe lama dah ngidam ni weh
baru mampu dapat eeehhee

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
hahaha
harap2 kak long
akan terus mengusung smpai bebila

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehe tq kak

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe nmpk mcm asam pedas ke

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
kenangan heee

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
hehe insyallah
klw pndai amek cantik la kot

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
wah..tq sifu pape nanti aku tanya hang ok heee

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehehe
insyallah

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehe saya bdak br blajar

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
heheh malu ke bw kuar kamera gedabak
cuma xlarat nk ngusung je la

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe wat kenangan

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hee mekaseh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...