MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 14, 2011

HADIAH

dah lama tak tepek gambo adiah, skang dah kurang meriah dah dapat adiah...mood mengontest pon kadang2 kelaut...malas heheh..tapi sebab memikirkan BE yang 3 tu seme datang dari blog contest tu yang gagah juga join contest tu..

jadi skang korang dah tau la kan..nape aku masih tegar mengontest hee..bukan nak kejar adiah contest sangat pon..tapi sebab nak kejar duit nuff haha...dah tu kalau dah ada be kat blog contest harus la rajin2 update kan mana tau nuff rajin2 juga kasi be ehehe...

tgk ramai juga geng2 tegar cgl dah jadi xbape tegar, mz pon kata dah bersara, cutemum pon dah kurang aktip sejak dia aktip join contest2 online kat fb seme, murah rezeki slalu plak tu manjang je menang.rezeki diorang kan.

ni adiah dari minggu2 lepas & minggu2 sebelum raya di kumpul utk di jemaahkan sekali kat sini



wallet menang high jump photo contest dah lama dah masa bulan 5 dulu adiah baru sampai
2 keping complimentary pass menang kat asia media tv satu keping utk 2 orang
hadiah GA suesyawal
fm bali bez pren hani kasi dia g oliday kt sana
ni tak tau la menang apa hehe ada inner & foot detox



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!! kebykan hadiah CGL tak berapa lumayan compared dgn offline or FB contest..magz contest tu besh gak hadiahnya..jom jom jom heheh

notti netti said... [Reply to comment]

wow....byk menang...ehehe

~ Puan Yan @ Mama Aliff ~ said... [Reply to comment]

wuiyooo !! ishk ! kagum..kagum !

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

waahhh sue punyer pon ada

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best....rajin join contest..nie la hasilnya..congrats!!

watyz said... [Reply to comment]

byk nye hadiah. bak 1... :)

Cute MuM said... [Reply to comment]

nana..mood nak join dh kurang sebab rasa banyak hadiah tak sampai pon.. pastue penuh list result tak kuar.. bosan..
kalo kat FB tue, bila lambat result keluar orang dok past kat wall diorang.. lama2 ada jugak..
kalo contest magz n offline, kalo diam seribu bahasa tue maknanya tak menang..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah tahniah.. :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

weee...untung dpt hadiah mcm2 kan..bila smpai byk2 mcm tu rsa best lah.kdg dpt benda yg tk mgkin kita beli tu..

deqlis said... [Reply to comment]

congratz....deqlis pun lama tak buat entry dpt hadiah nie...last dpt shawl pun tak masukkan lagi dlm n3...busy..huhu..dan lagi satu tak byk2 pun dpt heheh..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe tu la...
mmg tak lumayan tp yg saya kejarnye income nuff tu yg masih rajin bercontest sebab sme be kt sana

Nana said... [Reply to comment]

@notti netti
alhamdulillah..

Nana said... [Reply to comment]

@~ Puan Yan @ Mama Aliff ~
ala..xde menda yg nak di kagumkan hehe
blom tgk mereka2 yg menang adiah gempak2 lg kagum

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

cantik! suka sgt

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
saje isi masa lapang hehee

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehehe mana ko nak

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
btol la uyun klw kira
banyak adiah xsampai2 benci kan

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
tu la..walaupun adiah dia xseberapa
tp sebab free kan tu yg rasa bez

Nana said... [Reply to comment]

@deqlis
heheh dah lama tak nampak deliqs join contest dah bersara ek

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..ebst je sis nie..mruah rezeki..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...