MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, September 10, 2011

isu logo crocs kenapa aku tak tau?




nasib baik aku xada kasut croc sebab memang tak minat...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

memang byk blog yg buat entry masa isu ni hangat dulu2...

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Btoi! Btoi! Nsb mmg x ada kasut ni.. Ayah ngan aqil pn x minat nak pakai.. Deme pakai slipar japun je.. Hehehehe

deqlis said... [Reply to comment]

deqlis perasan isu nie, ada laa sepasang kasut crocs...dah buang dah semua logo2x tu..pastu kopek2x mana yg patut..nak buang sayang....leh laa pakai g pasar, atau dah letih pakai high heel tukar pakai nie..:-))

eB ezrin said... [Reply to comment]

kalo isu tuh diadakan2 jerk camner? hmmmmm

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

ko tau..aritu aku belikan nenek aku sandal crocs gak..tuk raye..pas baca ni..smlm gak aku cungkil logo tu..hehe..so jd xde brand la..hahahah boleh ke?

watyz said... [Reply to comment]

erk!!! aku ade sepasang yg aku suka pakai utk santai... :(

atty's said... [Reply to comment]

takde gak kasut crocs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...