MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 15, 2011

johney's makanan yg sesuai utk orang demam

ari rabu g dinner kat johney's nak2 plak aku demam tak elok2 lagi tambah plak amrul pon demam..jadi kena cari makanan yang lalu dengan tekak orang demam la..demam2 kan sedap makan sup2 ni tu ajak amrul g jj makan kat johney's pergh..mleleh air idong hahaha...memang sesuai sgt la demam2 makan mcm gini kan..

wat pertama kalinya aku xoder minuman berais..kalau tak sure amek ice lemon tea kan..tp ritu mnm gak ice lemon tea bli kat luor yang tak sejuk punye amrul plak bli air wong lo kat tu..pes time aku try rasa mcm air cincau.mmg la tulis halal tapi tulisan cina tu wat meragukan je

penah ke korang mnm air wong lo kat tu
cik damia
laki bini domam
damia awal2 dah pesan xnak udang hehe..dia tau dia klw makan udang nanti gatal kan..so dia pon dah pandai pantang makan udang
maveles..
sian orang tu demam dia jangkit dari aku hehee
bukan amrul sorang je yg berjangkit dari aku, kawan amrul yg selalu ktorg g makan kat cafe dia tu & budak recep kat opis pon dah berjangkit dari aku eheh sian mereka2

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg sesuai utk org demam..tisya demam aritu pn die nk mkn johnny's..tp tk demam pn nk johnny;s gk..hehehe

KSWSK said... [Reply to comment]

bl dah demam smua benda mcm xlalu kan..nana pun tak g yer smalam?

watyz said... [Reply to comment]

nana~ kalo meragukan jgn minum tau. takut jatuh haram pulak nanti. dulu ade gak g makan kat johnnys ni. la ni x g dh. tomyam dia pon sedap gak.. :)

lia said... [Reply to comment]

aku x ley g dgn johnny's... xtau apsal...

suka wat sendiri kat umah ;p

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

demam...cian...tapi muka still maintain..terrer...

nana...tak pela...x da rezeki nak jumpe...nnt bebila kiter...kikiki

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kita pnh mkn sekali je johnny's..mcm nak ajak naman gi mkn lah..dlu sekali tu ngan teman tp mesra..ekekeke

watyz said... [Reply to comment]

nana~ dh cek dlm direktori halal. ble minum tanpa meragukan.... :)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

en. abah pun dah mula batuk n surat jadik serak, jangkit kat akak le tu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehhe kebetulan me pun citer psl johny :p

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra kalau demam akan terjah Mekdi mkn bubuq aya,.. :)

Ely Hasrul said... [Reply to comment]

abisla pekerja johneys nnti demam gak heheheh.. get well soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...