MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 23, 2011

jom like FB david teo & MIG online anda berpeluang menang tiket wayang

kepada korang2 yang nak tiket free moh la ramai2 like FB david teo & MIG online
bese la..Mr.David ni kan memang murah hati...selalu je bagi tiket2 free..dulu masa keje kat finas pun mr.david datang office bawa tiket wayang, siap bole tanya nak berapa keping?hehee....time bulan puasa plak satu van dia datang bawa kurma bagi staff finas kurma, kalau chinese new year plak satu van datang bawa limau..tq mr david...mmg xleh lupa mr. david ni.dia mmg jenis murah hati

jom la try mana tau rezeki korang nak dapat tiket free & jumpe artis2 kesayangan korang..aku memang dah lama like dua pagi ni..mcm2 contest ada kt sana aritu BFF aku deah dah menang 2 pass utk preview filem bini-bini ku gangster...tak susah pon jawab je soalan yang di bagi..soalan pon senang2 je..apa lagi?jom la like beramai2



5 Blogger bertuah akan dijemput menyertai Malam Pratonton filem Metrowealth dan dapat tiket-tiket wayang filem Metrowealth percuma Juga akan diberi kepada 5 Viewers..so kalau korang nak juga tiket wayang ni, ada caranya

Caranya:

1. Like page David Teo & MiG Online..

2. Tinggalkan komen" saya viewers dari blog http://ibudamia.blogspot.com" kat post yang macam dalam gambar kat atas tu

3. dah settle

andai kata aku antara blogger yang terpilih, 5 viewers dari blog ni pon akan dapat juga tiket wayang free tu...so apa lagi kawan2 jom la..suggest blog aku kat page david teo

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

NAK TRY LA/....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ngah sedey ni nana...nak jin jugak ni...tp FB kat opis block la...tak leh nak join...ala camno ni...

watyz said... [Reply to comment]

pesbok x ble bukak la... :(

atty's said... [Reply to comment]

wokeh..nak g terjah..

Alycia said... [Reply to comment]

kt dh like dua2.. nnt bg kt tiket free taww hehe..

ieda said... [Reply to comment]

kalau dpt punn akak duk jauh ..
pratonton dia di KL je kan huhuhu

KSWSK said... [Reply to comment]

lau ingat kang wa bt kat umah..opis xleh bukak fb

amiey lee said... [Reply to comment]

wahh aku tensennn cmner aku nk join fb kna blok kt opis..kt umah plak laptop rosak...

huhu aku bg ko fb aku ko tolong buatkan leh tak hahahahahahhaa

tiefazatie said... [Reply to comment]

sdh sis!haha..all da best!

mama tisya said... [Reply to comment]

dh like jugak

mama rifQy said... [Reply to comment]

dah like pon..sape ntah yang update dulu..cute mum kot!!

sume yang review cter ni..sume kate cter ni best!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...