MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 26, 2011

kalau dah rezeki


aritu opis ada la wat lucky draw, mcm2 barang makanan la..sebab dapat adiah ada orang bagi.tp yg paling menarik hati op koz la..cekelet forerro rocher...aku tukang buat nombor2 utk wat cabutan..sumpah lillah..aku tak tengok pon nombor2 tu walaupon aku yg tukang print & lipat nombor2 tu..sekali bila cabut..aku dapat no 1 & adiahnye ialah adiah yg orang ramai idam2kan hehee...dapat ler..cekelet forerro rocher


pehtu masa amrul cuti itu ari dia saje g lepak ngan kwn2 dia kat victoria station time nak balik tu katanya ada 1 steak extra diorang punye contractor banje..amrul pon amek la bawa balik umah.caya tak klw aku kata ni pes time aku makan steak vicotria station hahaa...sian kan..

walapon steak ni mahai tp bile dah tapau gini nampak mcm steak murah je..hehe...tak de feel pon makan steak mahai..nak feel kena g makan sendiri la kat restoran dia.nanti la bebila nanti nk ajak amrul makan sini

 eh steak VS ni mmg xde kuah black pepper tu ek?ngape dapat sos thousand island & mayonis jek?ke kuah nye tercicir?hehee
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah rezeki tu..lama tk mkn kt victoria...steak kt situ mayb ada certain yg tkde kuah...tp kalo mkn kt restoran lg la feel2...kalo pegi try la lobster tau...

watyz said... [Reply to comment]

dr dulu tingin nk makan kat VS tp en. izhar x nak. huhuhu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pernah mkn VS time bujang2 hehhe time belum kenal rn hubby lagi :)

Ya ALya said... [Reply to comment]

nana kita serupa,tak pernah pun makan steak kt VS ni....

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

vs memangg besh....hubby ayu suke sangat ngan steak die..tapi harga agak mahal ler :(

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Btoi2 kalau dah rezeki x kemana.. Dah lama x makan fereroce nih.. ;)

lia said... [Reply to comment]

aku x makan coklat ferero tu.... x ley masuk tp Mr Fallah ahntu ;p

~ana~ said... [Reply to comment]

wah...best dpt coklat free...:)

azura samsuddin said... [Reply to comment]

oklah tu nana, zura pun langsung x penah mkn tau VS ni hehehe pepun tahniah dpt cokelat forero tuh

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kita pon x prnh mkn kat victoria tuh kak oi.. ehhh.mmg xde sos ek? x feel lar mkn steak..hehehe

KSWSK said... [Reply to comment]

VS ni lobster cheese dia sedap

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

kalo anak akak dpt coklat ni, jenoh berebut sakan depa

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

kedua2 gambar mknn yg diletak adalah best!xper nana,bile2 ko g je VS tu,mkn kt situ panas2 lagi syiok

zh-ena said... [Reply to comment]

rezeki tu nana..yummmy sedapnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...