MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 12, 2011

lepak kat KLCC

sebut pasal klcc memang banyak kenangan kat sini...hee...tempat clash ngan boypren lama, tempat tengok wayang pertama ngan amrul...tempat aku mencari rezeki selama 2 minggu kat tingkat 37, tempat dating ngan boypren ke-2 hahaha...gile kalau amrul baca ni kang...mau kena penampo dok sebut2 pasal boypren lama kekeke..alah menda dah lepas tp sesekali tringat tu mcm klakar pon ada

ni cite masa rabu lepas, sebelum tunggu wayang start damia ajak tengok air pancut kat luar tu dulu.lama dah rasanya xamek gambo nampak bangunan klcc ni.

kemain suke ntah menda yg lawak nye ntah




aksi ni damia yg ajar aku buat dia ckp
mama buat cium..buat cium hahaha

oh cite pasal wayang ktorg g tgk apollo 18 kat klcc, dapat 6 tiket, kali ni girlpren tak ikut jadi amrul ajak la kawan2 dia...4 orang.ni la cite paling tak bez aku penah tengok..dah la sakit mata kamera macam letak kat badan pening jadi bile gambar asik bergoyang2

pastu cite mcm xjelas...samar2 je..membosankan...nasib baik la free..kalau berbayar memang nyesal 20 juta kali hehee...

xkira nak wat entry juga..untuk rekod sendiri...& utk kawan2 yang kaki wayang mcm aku refer juga..mana2 cite bez & tak bez..kalau amrul yang bukan kaki komplen tu pon komplen cite ni lagi hampeh dari contagion maknanya memang tak bez la tu hehee


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

30 ribu orang memberikan idea bernas:

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

siratu masih dok tuntut janji nak tgk wayang..hehehehe

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

lama giler tak jejak klcc!
kalu gi mesti cam rusa masuk kg, hehe

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

na..ko jgn na..aritu kn die da kena cium ngn IMRAN..hahahah..lawak siot..kompem da jd menantu ko si IMRAN tu..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

gambar yang cium tu sweet sangat...suke..suke...sue pon dah lama gak tak g KLCC...pon port bercintan cintun gak..kikikikiki...zaman sekolah dolu...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheh cute plak damia siap ajar ibunya buat aksi cium2 heheh

watyz said... [Reply to comment]

brg yg lama jgn di kenang. lama x g klcc... :)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

dah lama weii aku tak p sini...kalu p skang, semput jek

mama tisya said... [Reply to comment]

oh citer ni lg tk best ye...wah damia ceria lensa

amiey lee said... [Reply to comment]

hihi ko g mlm ke? aku dh balik :p
sebeuk je nk bgtau kan aku nih hahahaha

~ana~ said... [Reply to comment]

wah damia, bkn main lg posing erk...siap ajar ibu lg tuh..:)

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Gambo last!! Gambo last!! Sukerrrrrr!! Oooooo ni tmpt bergedik's santai ngan ex ex and the ex erkk.. eh! terlebih satu plak.. ;p hik3!!

atty's said... [Reply to comment]

nasib tak tgk ..

lia said... [Reply to comment]

wahhhh best2 lepak kat klcc... boleh posing2...

syanasaid said... [Reply to comment]

aku dr zaman muda mudi mmg jarang gi klcc
iskh mmg tahap xbest melampau ek crite tu

*damia comel!!!

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

spjg kawen ngan naman tk pnh jejak klcc lg..hahaha cntik gmbr nana cium ngan damia..

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
heheh bawa la tgk cite katon

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
kita ni nama je dekat ngan klcc jarang pon pegi

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hahah damia kena blaja speking dlu la baru leh kapel ngan imran ekekkee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahah klcc ni tempat zaman2 jahiliah dulu lepak2 dating2 hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahahha dia yg ajar...bole?

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
heheh xkose nak kenang la wei
hehe jadi sejarah dah

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
hehe mmg semput la
nak2 klw nk ronda taman luas bebenor

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
damia klw tgk kamera mmg over je aksi dia hehe

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
ahh malam la..
sampai sini pon kul 7 dah

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
dulu kita ajar dia
skang dia yg suh kita ikut dia hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
hahahah
ye..ada ramai juga x disini kekeee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
nasib free ehehee

Nana said... [Reply to comment]

@lia
lama xdatang sini
nama je dok keramat heee

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
aku lak zaman muda2 la selalu gsini
kejap2 klcc xde tmpt lain dah
skang je malas

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
ha kena bawa darwishy tu wat ps kat klcc heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...