MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 27, 2011

makanan tidak sihat

cer tengok...makanan tak sihat dalam peti ais..tak berusik hahaha.. .bile ntah nk abes..memula bli ritu kejap buka kejap tutup peti ais makan cekelet smpai perit tekak sebab manis hehe..bahya ni kan tak elok di amalkan selalu..mau kena kencing maneh plak.dah ler keturunan aku mak pak ada kencing maneh...bahya kan klw ada gen yg dah ada diabetis ni

coklat forerro rocher tu dapat masa opis wat lucky draw suka2, coklat zip, daim & herseys tu seme bli masa g langkawi aritu
aku ni nak kata antu coklat tu idok la sangat tp yg betoi2 hantu amrul la..pantang je ada coklat baru2 kuar  klw g giant tu tmpt utama yg dia singgah mesti rak coklat nak cari mana2 coklat yg dia xpenah makan lg.tp seme orang pon suke coklat kan? ada ke orang tak suke coklat?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

suka cekelat...kt umh pn kalo FIL p overseas sure mcm2 coklat bw blk..saper lg yg mkn tisya & mamanye..hehehe

amiey lee said... [Reply to comment]

hee aku kategori half half kot... tak kisah ada ke takde heee

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pun hantu gak coklat ni..kalo makan..maap la..x berenti...tak pandang org langsung

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu memang choc lover.....choc memang sentiasa ada dlm fridge..tak besar, kecik pun ok...selalu makan..takde la..tapi bila teringin tu, dah ada la..dlm fridge..

notti netti said... [Reply to comment]

net tak kisah, coklat ada ke takde ke samaaaa jer...rajin gie beli, yang rajin makan er...er...sapa eh?...tetamu yang dtg kot.

syanasaid said... [Reply to comment]

aku baca artikel, coklat elok kalo sape2 nk kurus
ntah ler btol idok
ko try la gugel

watyz said... [Reply to comment]

aku suka zip n forrero tu.. lain2 x bape... :)

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

ayu mmg antu coklat.....rsnya klu paket2 cam tu seminggu pun ayu blh abiskan heheheh

mama rifQy said... [Reply to comment]

woww..kalao na laa..mmg skejap je leh habis!!haahahhaa

Afne said... [Reply to comment]

ko klu agak2 tak abis tu kasi2 la kt aku hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
wahbez tu coklat obeseat
mgm gerenti sedap2

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hahah sama2

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe ni geng amrul ni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe tu la tgk
ayu siap wat coklat lg
mmg antu ni

Nana said... [Reply to comment]

@notti netti
heheh rajin bli ek
kita ni rajin makan xrajin bli

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
klw btol
aku xmo makan nasi
mkn coklat je haaa

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
forero tu mmg suke gak

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
wah dasyat ni
sy ni seminggu lom tentu abes

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
klw dah banyak na
dia jadi xmo makan plak klw xde mencari plak ehehee

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
hahah meh ler dtg umah aku idang cklat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...