MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 22, 2011

memenuhi jemputan open house kawan2

ktorg balik penang skejap je..malam rabu tu gerak, jumaat tengahari dah balik KL, sebabnye banyak undangan open house, tu xleh lelama kat kampung..lagipun amrul kan suke jalan2 open house ni..nak2 dia cuti 2minggu plak raya tahun ni dapat la dia join open house kwn2 aku

ari jumaat sampai je dari penang tros singgah umah shiera dia wat bezday aryan + open house sekali..oleh sebab kami sampai lambat tak dapat nak merasa kek bezday aryan..plak tu tak sempat nak bli adiah, last2 ktorg kasi adiah coklat daim je 2 peket bli kat langkawi hehe...


shiera ni kawan skolah + dia join forum pcm tu kenal ngan eryn & kak baya juga
muke aku nampak penat sgt kan br sampai penang tu mmg letih la
sempat juga amek gmbr ngan geng2 pcm sbelum diorang gerak
ari sabtu dapat sms dari cutemum suh datang open house dia kat kajang, kebetulan tengahari tu xde g mana, ajak amrul g kajang
dania tido..penat la tu hehe
bez gile open hpuse umah uyun mcm kenduri kawen mcm2 makanan ada..tq sudi jemput ktorg uyunpas balik umah uyun singgah umah fida kawan skolah kt area2 umah

malam nye plak pas magrib g open house umah kawan amrul area keramat juga
pas abes open house kat keramat kul 8.30 gerak g semenyih plak umah kwn amrul, adik2 ipar seme ada kt sana
ari ahad tengahari g open house kat saujana impian kajang, umah kawan lama masa keje tmpt lama dolu
pastu singgah umah wawa, kat bangi blogger yg dikenali sebagai kwswk, wawa spageti wawa sangat sedap!! seme makanan umah wawa sedap2 belaka
last sekali singgah rawang umah kawan amrul

tu dia..penuh kan jemputan open house dari ari jumaat - ahad.ingat nak g umah blogger alcyia kat putrajaya..tapi tak sempat sebab ktorg sampai dari penang ari jumaat tu pon dah petang, singgah umah shiera pastu dah penat...balik umah terbongkang tidoq


21 ribu orang memberikan idea bernas:

AYuNG said... [Reply to comment]

gmba atas yg tudung turqoise greaan tuh cam fida la sikit2..:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

pasni leh pulak penohkan jemputan ke umah sue pulak la...kikiki...

Alycia said... [Reply to comment]

tulah..tunggu jugak nana.. nk wat mcm mn kan.. byk sgt undangan..xpe la, lain x bole jumpe ;)

lia said... [Reply to comment]

uishhhh mmg sakan hang beraya...

tahun ni x p mana sgt sbb Amsyar kuarantin kan hu3

juelee said... [Reply to comment]

pasni pakai PB la ye hahah open house dah mkn byk..

sy pun dh naik bdan nie =(

amiey lee said... [Reply to comment]

HAMBOIII

makan sakan ko ye heee

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah openhouse byk...

syanasaid said... [Reply to comment]

aku weken lepas byk gk undangan
tp frust sume kena tolak tepi sbb MIL dtg
keciwaaaa aku xdpt jmp shiera

KSWSK said... [Reply to comment]

nak mkn spageti cm tu kena la dtg umah lg..terima kasih ye sbb sudi dtg

watyz said... [Reply to comment]

wa...best tu ade byk jemputan. kitorang x bape byk ckit jer. tu pon ade yg x g pon... :)

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG
heheh tu anak 3 dah tu
comei akk tu

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh insyallah klw xde hal
ktorg mmg suke g open hse

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
so far jumaat tu xde banyak pon
cuma baru smpai dari kg
tu xsempat

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahaha tu la
raya pertmaa,2,3 dulu tak beraya sgt
ni abru beraya

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
hahah tau xpe
tgu abes musim raya
baru fikir diet heeee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
badan pon kembang wei heheee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la...
mmg seme sapu bersih hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
la yeke.
xpe raya thn depan ada lg heeee

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
heheh tq wawa...kami alang area situ
tu singgah
mmg sedap spageti wawwa

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
selagi xabes raya kan
weken mmg penuh ngan jemputan

Cik Bambam said... [Reply to comment]

sronok open house byk ek.. kita pon open house byk..teman nak pergi jek takde.. terus xde mood nak pegi..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...