MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 12, 2011

menang 2 keping tiket wayang city on fire

yeay..dapat tiket pree lagi...jimat duit hehe....kali ni menang city on fire...tapi kali ni bff xjoin sebab seme bizi kot..time contest ni kuar tengah2 raya...sape nak buka internet kan..aku juga yang gigih join tiap kali ada contest dari cinemaonline..

bez...kali ni dapat tengok ngan amrul..sebab amrul cuti sampai 18hb (0ver kan orang tu cuti raya sampai 2minggu hehe...) dia pon dah merestui hobi aku join contest2 menang tiket wayang ni ahhaha...sebab dah ktorg ni memang kaki wayang...

ada sorang kawan blogger menang gak kswsk @ wawa bole la kita jumpe lagi ek wawa :)



tq cinemaonline!
kemenangan ke-9 @ cinemaonline
kemenangan ke-4 utk sep 2011
total 2011 : 143 kemenangan



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

KSWSK said... [Reply to comment]

insyaallah kita jumpa nanti...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah tahniah..

lia said... [Reply to comment]

syabas mere bete...

mama tisya said... [Reply to comment]

menang lg..mmg ratu wayang

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

fuyoooooooooo menang lagiiiiiiiiiii

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku rs ko je blogger yg ltk hasil kemenangan tiket wyg yg bykkk,hahahahaha

amiey lee said... [Reply to comment]

hee apa lagi citer yang di contestkan ek..hahahaha kalau aku menang n takpat pegi leh la ko wakilkan aku huhuh.... aku tak tau la bila ada masa nak g ..hubby aku dh start bizi balik cuti senin aja..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

wohooo dh 9 kali menang cinemaonline tu :) silalah rajinkan diri join magz contest plak--hadiah even lagi besh heheheh

aimaniman said... [Reply to comment]

tera tuw banyak kali menang ... pass2 laa clue sikit...

Cute MuM said... [Reply to comment]

rajin nana joinkan..
uyun malas sebab selalunya tak sempat nak tgk..

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
hehe jumpe di sana..

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
tq..tq

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehe tq beb

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahah free plak tu xjadi ratu dah jadi maharani kekee

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
heee rejeki amin2

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
eh xde la...
ada kot orang lain kita xkenal hheee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
wat masa ni dah xde contest dah
ok2 cun klw ko xdapat pegi bagi aku ek tiket hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe ok mz nanti nak start bli magazine plak

Nana said... [Reply to comment]

@aimaniman
hehe dia xyah clue
kena kreatif bg slogan je

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
heheh sebab mmg kaki wayang kan
tu kena join
xyah bayar tiket dah
nak2 kwn2 seme pon suke tgk wayang
selalu g ngan diorang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...