MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 20, 2011

menang 2 pass Fright Night Screening Party

alhamdulillah..rezeki lagi menang tiket wayang, aritu tengok kt fb ada contest fright night, cara2nya senang je..upload gambo seram xkisahlah gambar kita ke kawan kita ke, oleh sebab aku xde gambar muke seram, aku upload gambo amrul yang dia pakai topeng hantu gigi tu ehhee...

sekali cek result kan, semua yang join seme pon dapat 2 keping pass screening party.kali ni bez skit sebab bukan dapat tiket utk tayangan je, ada pertandingan utk best dress dapat hadia sony ps3 tapi malas la aku nak join...xpela..datang memeriahkan majlis je..pastu klw ikutkan schedule dia buffet dinner wah..menarik ni...


ni la gambo ala2 seram yg aku anto tu heee seram ke?
kemenangan ke-6 utk sep 2011
total 2011 : 146 kemenangan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

uitt..memang menyeramkan gambar tuh..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana! besh tu siap ada mkn2 :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

fuyoooo mmg seram ni...kakkakakkak....sue tengok pon terkezuttt gak

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!! best tu ada dinner semua...

syanasaid said... [Reply to comment]

seramm bleh ngigau tgk gambar tu
mukakakaaa

amiey lee said... [Reply to comment]

hahaha serammmm sgtt...

mcm penah ingt je gmbar ni...ko penah letak kt entry dulu kan heee
terbaikkkkkk

KSWSK said... [Reply to comment]

oo..ni la yg nana ckp ritu erk...

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
haha seram ke

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

tu la siap ada dinner

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheheh yeke
lawak je ada la

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tu la pes time menang tix siap ada diner

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
haahha bahya2
jgn tgk kang tingat2

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hahah ahh dulu aku letak gambo lain ni lain

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
ahh hehee

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..best tue sis!tahnaih2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...