MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 27, 2011

menang voucher RM700 @ nestle jom makan

syukur alhamdulillah...tak sangka sungguh...aku join ni pon sebab cutemum yang ajak...aku register under nama cutemum & aku punya table yang penuh ada 1 je..syarat dia kena cukupkan satu table under nama kita ada 5 orang, so nanti kita berpeluang menang voucher makan RM200 & 5 orang kwn2 yang register under nama kita juga akan berpeluang menang RM100 setiap sorang, jadi hadiah keseluruhan bernilai RM700

tq dekat cutemum yang mention pasal kemenangan ni kat fb, aku memang tak pernah buka pon fb nestle tu sejak aku join sebelum puasa aritu, dah dah lama dah pon contest ni, aku pon dah lupa..

ni la semua 17 peserta yang bertuah menang voucher RM200,nama aku yang pertama plak tu hehe...
dan ini lah mereka2 yang bertuah yang menang RM100, mereka ni register bawah aku
wan suhaini - kwn opis seblah
nurhanani- kakak aku
siti rodhiah - deah my bff
mohamamd amrul fazlee - somi tersayang
muhammad burhanuddin - adik aku

kemenangan ke-8 utk sep 2011
total 2011 : 148 kemenangan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

31 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah tahniah..kita join gk tp under ayu..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah....

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!! syok ar dpt makan2...

~ana~ said... [Reply to comment]

tahniah nana...bertuah la ko nih...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!!! sgt besh tu!!

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

tahniah nana...


psstt..aimi kita kalah huhu.. :(

mekchu said... [Reply to comment]

hahhh tu dia... terbukti contest2 ni memberikan pulangan yg lumayannnnnn... nana kayooo... hehehe

atty's said... [Reply to comment]

congrats nana..

Cute MuM said... [Reply to comment]

tahniah nana..
lumayan kan hadiahnya..
jom join lagi dan lagi..
:)

KSWSK said... [Reply to comment]

tahniah..rezeki allah kan...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!!

lia said... [Reply to comment]

perghhhh terbaek....

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

phewit!! tahniah sis.. ;)

mama rifQy said... [Reply to comment]

Tahniah nana!murah rezeki nana tauu

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

i likee..xde buat pape pn dpt..wakakak tlg buatkan lagi na..hahahah..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tq...hehe tu la kita pon ayu ada ajak tp join under cutemum

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

tq

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
tq
tak tau la voucher apa yg dapat ni

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
tq.
alhamdulillah rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tq..tu la
tp xtau lagi
voucher apa yg dpt nanti

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
tq ayu..
xpe try lagi contest yg lain k
ayu kan sentiasa bertuah

Nana said... [Reply to comment]

@mekchu
alhamdulillah..
kalau rajin join
insyallah ada yg sangkut

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
tq uyun
tu la..
semangat membara2
nak join contest ni heee

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
alhamdulillah..tq

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehe alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
tq..alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hahahah
okeh
mcm bese la
acc ko acc aku juga hehee

InaAchik said... [Reply to comment]

ko mmg lucky la aku rasa... semua contest ko masuk mesti menang punyer...

TAHNIAH...

tiefazatie said... [Reply to comment]

best gle sis!tahniah2...ifa pun lupe dh psl contest nie..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...