MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 19, 2011

nak pegi mana tu?

adeh...venci sungguh arini pc opis kena virus plak..tak pasal2 kena format..dah tak bole aku nak update blog...benci..benci..ni pon lari tempat kawan kejap nak update blog punye pasal..ntah kul bape siap ntah pc aku tu huhu...

ni nak cite pasal masa cuti aritu..aku cuti ari kamis tu sebab amrul ajak balik penang...balik keje ari rabu tu aku tros gerak blk penang..esoknye ari kamis tu pagi2 buta dah bangun mandi2 seme..kul 6.30 pagi kami 3 beranak bergerak menuju ke satu destinasi....untuk mencari "sesuatu"

kemanakah kami pergi?cer teka..cer teka..hehee

kasi clue skit tgk singboard tu mana ktorg nak g
on the way dari penang ke destinasi tu amek masa 1 jam stengah
damia ngantuk, dah tu pagi2 lagi dah bangundah sampai kena tunggu turn plak nak naik...

cik damia menuju ke...
hehe..mana nak g tu?
ok sambung jap lagi..tu pon klw pc aku dah ok


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

35 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

kole perlis kah???

Cute MuM said... [Reply to comment]

uyun dah tau..
tapi tak nak bocor rahsia dulu..
hihi..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

DAH TAU GAK....NAK CAKAP NEXT ENTRY BOLEH....SUE DDK KEDAH...TAU NI...KIKIKI....TP MUKA AMRUL MMG FLEKSIBEL...MACAM2 GAYA MUKA...

mama tisya said... [Reply to comment]

pegi langkawi:)oh pc kena virus patut ler lmbt entry kuar,ingtkn cuti lg

mummy_ayu said... [Reply to comment]

langkawi kot.....rajin jenjalan..best la...

sama la ngan Ayu, kalu pc problem..laju jer tumpang kat pc member..

Gieyana said... [Reply to comment]

aci tak aku teka weh..kang x surprise lak kan..tungguuuu..:P

atty's said... [Reply to comment]

G MANA LE TU.

amiey lee said... [Reply to comment]

g langkawi ke??? nak cekelatttt

ieda said... [Reply to comment]

nak ke langkawi ye .. hermm rajin nana jalan2 nie .. syok tul ! :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

x reti ar nak teka...
kole perlis kot??? eheh...

nursalwa said... [Reply to comment]

G LANGKAWI HEH

watyz said... [Reply to comment]

patut la senyap je.. pc kena virus... :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

kE lANGKAWI LAGI KE??

nAIK FERI DARI K.KEDAH KAN?? :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

langkawi lagi ke.....
seronok tue...

~ana~ said... [Reply to comment]

naik feri g langkawi yea..best nya..:)

Lelaki Ini said... [Reply to comment]

lgkawi ek??
tak pnah pg sana...

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh..langkawi ke..

ooopsss..baru perasan..husband nana suke buat aksi2 muke ms ambik gambo kan??hehehhehee

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
hehe bukan2

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
hehe uyun prg ke-2 tau pas mamatisya sebab jumaat tu jumpe dia

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehehe sape2 org utara tau la kan
amrul mmg gitu
suka wat muke

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tension pagi2 xleh buka pc geram je

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
ala g balik ari je ayu
jalan2 pekan kuah je

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
haha.....tq wei
susah2 kan hang je sms tanya itu ni

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
nk cekelet meh dtg umah

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
bkn jalan2 kak
nak cari barang sebenarnya

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe slah2

Nana said... [Reply to comment]

@nursalwa

yezza

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
dia xkasi aku update blog

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hahh kejap je blk ari

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
tak de g jalan2 pon
eheee

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
ahh dah lama xnaik feri

Nana said... [Reply to comment]

@Lelaki Ini
hehhe
langkawi ada apa sgt pon
soping coklat la kot heee

Nana said... [Reply to comment]

@Lelaki Ini
hehhe
langkawi ada apa sgt pon
soping coklat la kot heee

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
hahah dia mmg gitu na
cer tgk damia menurun sape?hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...