MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 14, 2011

pemenangnya ialah.. & cite pasal BAKAT

tahniah kepada syana yang berjaya meneka dengan tepat jawapan kepada soklan tadi ialah handbag holder..

tak penah2 aku beli menda ni...aritu la amrul balik kl dia bawa sekali adiah ni..katanya BAKAT kasi..tau kan apa tu BAKAT? BAKAT tu Badan Kebajikan Angkatan Tentera, kira persatuan utk isteri2 para askar sekalian alam..

selama aku kawen ngan amrul tak pernah sekali pon aku attend apa2 program yg BAKAT anjurkan dah tu..aku kat kl camne nak g kluang sana join program diorang..memacam la..aktiviti..blajar masak, blaja jahit, poco-poco lah..kalau bini tak datang program yang BAKAT buat laki nye akan kena denda.dendanya kena duty jaga pagar hehe..amrul xpenah la plak kena denda..sebab dia ada reason aku xdatang sebab aku keje.

ada lagi satu bakat kasi buku protokol mcm mana nak menghadiri messnite. xpenah sekali pon aku g messnite..sebab sebelum ni amrul pangkat koperal & lans koperal xde kena datang messnite dah naik pangkat sarjan ada la messnite segala bagai ni.

tahniah syana..nanti kasi acc maybank nak bankin duit raya iman
lawa kan?
jadi la wat sangkut beg kt opis

ni la bukunya kena blajo protokol majlis rasmi
siap ajor camane nak pegang gerpu & pisau
adeh letih la klw g mesnite amrul kata makan tak kenyang kena makan ikut music katanya?ntah aku xtau xpenah pegi ehhe...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

37 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cutenya handbag holder tu...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

haishhh... klu mkn ikut protokol mcm nih mmg tak kenyangla...
nak kene sopan betul2... hehehe...

syanasaid said... [Reply to comment]

hehe tq nana
cantik hbag holder tu

Cute MuM said... [Reply to comment]

cantiknya..
nak beli satulah..
senang letak handbag

Fadzillah Kamarudin said... [Reply to comment]

penah menang 1 bag holder tapi tak reti pakai...heheh...

amiey lee said... [Reply to comment]

cantikkkk hahahahah apala aku pun tk terpikir benda alah tu...
dulu ada org jual rm30..aku tak beli lpa hee..skrg dh sold out plak... kawan aku beli kat isetan rm350...humangg aiii..permata betul gamaknya???

eB ezrin said... [Reply to comment]

beg holder tuh kalo anggun leh pakai kan? kalo cam eB nih.. bli jerk. pastuh simpan kat umah ;p

Cik Bambam said... [Reply to comment]

cesss...dah nak teka mende tu sbnrnyaaa..tp missing words! hahahah..kuat x mende alah tuh..kot sangkut beg kita yg berat nie..patah lak ai.. =.='

Cik Sara said... [Reply to comment]

Wah..comel2x..dulu mak slalo ikut abah g messnite.. ngee... semartlah pakai uniforn messnite tu..

KSWSK said... [Reply to comment]

pasni nana duduk kat meja mkn sure akan tegak jer sbb dlm protokol tu suh smua duduk tegak kan..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

handbag holder tu leh thn gak rege.untung nana dpt..

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Siap ada buku protokol.. ;) Cantek arrr beg holder tu..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

lawanya....BAKAT..dulu masa kerja kat mindeff selalu budak tentera duk cerita nasib baik kakitangan awam tak payah join...

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah syana...ingtkn nama org yg bg tu BAKAT..pelik jugak...hehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cute nya..tahniah syana!!!

~ana~ said... [Reply to comment]

best la dpt pergi belajo benda2 mcm ni..

mil kita pun pernah kabo, kalo isteri staf2 kedutaan pun kena g belajor benda2 mcm ni...mil kita dulu mcm2 dia bljar..cara nak potong buah utk hidang pun dia ajar tau, bkn sembarangan je..best la..:)

Cho Zila said... [Reply to comment]

akak siap gi course 2 hari untuk protokol bagaitu tak penah pun ikut..

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..cantik2..hee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe nak2 free kan lg cute

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
haha tau xpe
mmg xkenyang la jawabnye

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
terer ko meneka

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
tu la kt opis beg main letak bawah je

Nana said... [Reply to comment]

@Fadzillah Kamarudin
eh apa plak xreti senang je

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
mak aii mahai juga ek aku ingt 10 je

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
ahh klw g dinner sesuai la kot bawa

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
heheh melepas duit raya

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Sara
xpenah datang pon mesnite bese dgr org cite je

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
hehe tau xpe
xleh bongkok2

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
tak tau pon rege dia mahai hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
kena blajo sebelum g dinner hehe

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hehehe
xpenah merasa camne

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe ada ke orang nama bakat heeee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
mmg ahli nujum syana tu heee

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
ha tu dia..
bukan sebarang2 nk potong kan

Nana said... [Reply to comment]

@Cho Zila
yeke
leceh plak kan nk ada protokol seme

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
tq heee

Myra Jay said... [Reply to comment]

Adik myra penah join BAKAT tu dulu..

Dinner Night tentera memang cenggitu, nak makan penuh dengan protokol..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...