MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 13, 2011

reunion & raya

open house terakhir ari ahad, setelah menerjah 6 buah umah dari pagi, dah malam tu balik umah jap mandi2 tuko baju atas permintaan deah yang konon2 nak bertema warna pink aku pon semangat la menggosok baju kaler pink, baju raya pertama lagi...

sekali sampai umah tuan tanah, kak faez tengok2 deah xpakai baju pink memang nak kena sekeh ngan aku kan..hehe..beria2 dia suh aku pakai baju raya wane pink udahnye dia sendiri lari tema..segan aku..tetiba over plak nak vogue2 hehe....xpela..kata pon raya kan..bile la nak vogue2

ekceli tuan umah ni xofficemate masa keje kt company lama dulu..ni kira reunion kawan2 opis lama ni...deah pon sebenonye aku kenai masa keje opis lama dulu la..sampai la skang ngam.sonok btol..bile memasing dah anak anak2 deah sorang je yg lom kawen yg lain seme dah beranak pinak.

damia suke wat slack mnurun pangai amrul suke wat muke tak senonoh time ake gambo
damia bersama tuan umah & anak2nya
kemain supan gaya damia kan hehee
deah yang getik dia suh tema pink sekali dia nye tema coklat
laki bini tersandar kekenyangan
damia & kak hanim
deah & damia
aku suke gambo ni...beserta wish deah skali hehe..
deah soh pose wat mulut
alamak tak ready lagi amrul dah amek gambo
ni la sebahagian daripada staff pjses yg dapat dikumpul, ni kalau seme ada mau hovoc umah kak faez
nak balik sesi membahagi2kan angpow
lama xjumpe ramai2 gini
kak maria pon ada terselit
gambo2 sekalian ehsan dari ihpone deah.lawa gak gambar dari ipone ni, kira cantik la klw nak di compare kan ngan kamera aku

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

i loikkkeeeeee.... ;P abis la ko pasni aku da on blog balik...penuh comment aku je..hahahahahah wat spoilll...

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

selamat hari raya...! harmoni nampak warna2 baju dalam gambar ni

mummy_ayu said... [Reply to comment]

meriah..Ayu tahun nie lum dpt jemputan or gie or anjurkan mana2 open house pun...

ieda said... [Reply to comment]

alor2 cumeinya damia .. warna peach ye tema baju tuu :)

~ana~ said... [Reply to comment]

lawo baju pink nana...

atty's said... [Reply to comment]

baju pink nana lawa..terbekenan

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
wah2 ko mementang lar dah buleh berblog yea mengomen meromen saje haha

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
heheh sebenarnya konon nak tema pink sekali ada orang tu xikut tema caca marba abes

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
kita utk minggu ni dah bersusun dah heheee

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
eh bukan peach kak
tu sebab cahaya kot wane pink sebenarnya

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
heheh tq..baju raya ritu

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

tq kak aty
lst mnt bli kat jalan tar ritu

InaAchik said... [Reply to comment]

lagi geng PINK!~
:)

tiefazatie said... [Reply to comment]

sis..cantik!hihi

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

mmg full dgn invitation,tp aku salute dgn ko,blh redah 6 umh, aku 2 umh pon dah mengah,hahaha

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

sopan banget gambar damia tu hihiih ayu gitew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...