MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, September 24, 2011

selimut burung marah


damia memang sgt obses ngan permainan burung marah ni atau dalam kata lain & juga bahasa damia GAME TARIK-TARIK, tp semenjak memenjak lappy rosak ni xde la obses kan dah xleh main dah lah..lega juga aku klw tak asal buka lappy nak main game tarik2 je keje dia

aritu amrul balik raya dia beli kan damia selimut angry bird..wah..ingatkan anak je obses ngan burung merah ni, paknye pon sama juga hehe..utk damia dia bli selimut, pehtu dia bli 3 keychain angry bird ada 3 kaler..siap tuko keychain kunci kete aku ngan keychain angrybird..ceh..muke nampak ganaz..tapi dalam ati ada angry bird..muahahah....

comei kan burung marah ni
bole la buat slimut dalam kete
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

zh-ena said... [Reply to comment]

skang nie maner2 blog pasti bercerita psl angry bird nie kan...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

lom ada la koleksi burung marah ni.. huhuhu..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

glemer betul burung marah skang ni yea...sampai damia pun fanatik hehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra suka gak yang kaler merah ni dan kuning :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

skrg ni sana sini angry bird kan..baju ssepentot semua ada angry bird..ekeke

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

damia pun boleh geng ngan anak2 akak, pantang tgk tshirt angry bird, mesti nak beli

mama rifQy said... [Reply to comment]

mmg sgt gelemer angry bird ni!!!

~ana~ said... [Reply to comment]

eh eh bagus nya..2 in 1 boleh jadi bantal boleh jadi selimut gak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...