MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 6, 2011

the smurfs bez gile!

ok kita tinggal jap cite2 ari raya...nak cite pasal movie baru yang ktorg g tgk semalam, semalam kan aku cuti...jadi mcm bese la...aktiviti perwayangan bermula seperti biasa hehe....sebab amrul bosan xtau g mana kan..dia ajak tgk wayang....mula2 dia nak tgk cite johan & apek tu ntah apa tajuk dia ntah sekali blom kuar..

pastu aku pon ajak la tgk the smurf..walaupon aku xbape minat cite katon kan..tapi xpela mengalah demi damia...bila cite ni start je...aku dapat tengok dari riak muke damia kemain dia suke tgk cite ni..xlama dalam 15 minit baru la aku tau..rupa2nya ni bukan cite katon...cite ni dia pegi ke alam manusia serius sangat bez...

jadi sesapa yang tak tau nk tgk wayang apa..aku rekemen tgk cite ni...sangat menghiburkan..

Synopsis: Little blue creatures living in a magical world, The Smurfs, inadvertently cross into human beings territory while being chased by an evil wizard, Gargamel, who wants to capture them, The Smurfs will have to find a way back to their village before the evil wizard tracks them down.

tiket harga RM0 hehe..tu sebab guna vocher yg bli kt mydeal

i smurf u damia...hehee
damia & smurf
masa ni time tgk harry potter

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

fazilzura said... [Reply to comment]

mg besh kan .. zaman kecik2 dulu mmg gile dgn cite smurf ni ... cute bangat

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

damia ni sume cter die tengok kan??best jeee ! !!!

amiey lee said... [Reply to comment]

hahaha hantu wayang leko ni..tapi apapoun besttt weii enjoy dpt tgk wayang..aku payah sjak ada anak2 ..kalau depa tk ngamuk takpa..ni kang suma org dlm wayang tgk2 kt aku..last tgk wayang masa besday ashraf citer kl gansgter heee...nasib ashraf tido

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg nk p tgk bw tisya tp tktau bila

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

bes yer.. hurmm..cena nak paksa incik asben akak ni yea.. dia tu kalo citer berunsurkan kanak2 mmg tak minat..
tkpe..nati terai pujuk. hihiks :D

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

baca post ni
tingat smurf yang Alieyah buang dengan 'tidak sengaja'nya di tong sampah.....

kali kedua pegi mcd..
smurf blom ada
sian Alieyah
sob sob..kopak duit ibu..
kalau hari2 pegi mcd still tak de smurf how??

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

suke la tengok damia ni....mmmm...

ZanaNordin said... [Reply to comment]

ko mmg tak pernah tertinggal apa2 movie baru kat panggung kan nana....

wokeh..aku note cite nie best
lepas tengok car..boleh bawa batrice tengok smurf plak..

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

nak bawak anak pi tgk gak laaa

watyz said... [Reply to comment]

tingin nk tgk hantu bonceng tp x tau nk letak anak2 kat mana... :)

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
hehe tau xpe
lagu dia bez je denagr hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
hehe damia layan je seme movie

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
heheh ater pree wei sape xmao dah mmg kaki wayang lak tu sesuai sgt la kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
bez cite ni mesti tisya suke

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
heheh xde la cite pasal budak2 sebenarnya
dia jumpe ngan org dewasa kt dunia manusia bukan dengan kanak2

Nana said... [Reply to comment]

@AdanyaKauUntukku
alamak yeeke sian aliyah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe apa yg sukenye

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin
hehehe dah tu free wei
tp smurf ni bayar hehe
kebanyakan tu menang contest

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG

silakan
bez!

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehe tgk kt astro first je la

shaYazz said... [Reply to comment]

best cite ni!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...