MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 12, 2011

spageti @ milano cafe klcc paling SEDAP

sebelum g tgk wayang ari rabu tu singgah la foodcourt klcc tu nak makan spageti kat milano cafe, mcm yang penah aku mention la..spageti kt milano yang sedap yg aku penah makan stakat ni ( selain dari yg aku masak sendiri hehehe...) serius...aku rasa xde tempat lain yg dapat lawan kesedapan spageti kat sini, kuah dia banyak, cheese dia banyak daging hancur dia banyak, pendek kata xkedekut bahan la..

time dah bayar kat kaunter tetiba kan mata aku ni jadik mata helang aku terperasan sehelai rambut tak de la panjang mcm mak lampir ada la panjang ala2 butu mata plesu rozita che wan hehe....tros aku tukor kat ahkak kaunter tu..kebetulan time aku tukor tu ada sorang manager india kat kaunter tu...tros dia minta maaf berkali2...ok la..xpe la..dia dah tuko kasi spageti yang lain..

pastu amrul lak tiba2 nak juga spageti mcm aku tu..time nak bayor manager india tu cakap xpe..u bayar 1 je..yang lagi satu 1 bagi free..this is our fault...katanya.aku cakap xpela..small matter je..bersungguh2 manager india tu cakap xpe...u tak yah bayar...ini salah kita..

ater..udah rejeki..bayar utk satu pinggan tapi dapat 2 pinggan..amrul plak dah dengar free dia cakap hah...kalau gitu minta lah lagi satu kekeke...ampeh btol nak amek kesempatan plak.nasib baik juga aku jumpe rambut tu sebelum makan..kalau tengah2 makan nampak rambut mmg aku tak usik dah la...

peberet aku nih...sedap tak caya nanti try kat foodcourt klcc carik milano cafe
ni namanye meatball spageti bolognese
tengok la amrul punye dia tabur serbuk cili xnampak dah cheese yg banjir tu
kami anak beranak yg mmg suke makan spageti damia pon sama...
rambut serabai budak tu orang nk ikat rambut dia xkasi

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

43 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg sedap...kita pn suka

fazilzura said... [Reply to comment]

aduyaiii .. lama x pekena spegeti kt klcc ni

ieda said... [Reply to comment]

wah2 x hinggat speghatti cheese tuu adehhh ! :)

Luv said... [Reply to comment]

nana.. zana pun pnh gak mkn spageti kat klcc ni mmg sdp tp nengok spageti nana amik ni cam lg sdp la.. apa nama spageti nana amik nie yea... nak try la opis pun dkt hihihi leh la lunch nanti

juelee said... [Reply to comment]

spagetti milano ni mmg sedap tapi dah lama tak gi.. hehe klcc tu memanjang jem tu yg malais piang nak g

amiey lee said... [Reply to comment]

huhuhu aku pegi foodcourt bawah dpan aquaria ajaerk..not bad sedapp...

watyz said... [Reply to comment]

lama x makan spenggeti ni(bahasa kami anak beranak yer).. sedap nyer... :)

shark said... [Reply to comment]

saya suke spageti jugak..misti try nie :)

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

oh. nati bleh la den torai. hihi :>

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me and family memang hantu spageti hehhe

lia said... [Reply to comment]

hu3... aku baru start nak diet, nmpk mcm2 lak makanan yg sedap2... my fav tu...

Ena said... [Reply to comment]

akak tak pernah cuba.. dah lama tak ke KLCC.. tp nampak pun sedap tu..

ZanaNordin said... [Reply to comment]

uish..spagetti..
feveret aku tu nana..
tp malangnya hubby aku tak makan oo spageti
tak leh terima kat tekak dia..
tensi jer aku....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kikikiki...amrul punyer spaggeti wat sue gelak besar je...kikikikiki

aanie said... [Reply to comment]

macam sedap je...
berapa harganya ek??

atty's said... [Reply to comment]

lapar perut tgk spageeti..ni yg teruja nak terai nie

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tak pedas ker tu??

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ntah nape ek aku xgemar sgt spaghetti..bole dikira bape kali je mkn spaghetti..tp aku giler carbonara yg jenis fettucini tu..sedapppppp..hehe

syanasaid said... [Reply to comment]

weyy jejeh air liur aku

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

mmg nmpk sedap..tp nana yg mkn lg boleh nikmati kesedapan dia kn..hikhik..tkthn tgk tgh2hari ni laparlah

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

amboi cili! kemain! tp sies..leleh dh air liur tgok! wallahhh

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

kan?
lemak berkrim tak kedekut bahan

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
heheh klw g klcc wajib makan sini

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
cheese kasi banjir maveles

Nana said... [Reply to comment]

@Luv
meatball bolognese nanti try tau hehee

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
jem tu xteruk sgt
parking pon xsusah sgt
cuma mahai parking tu yg malas gak nk g hahhaa

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee

owh tu dah dekat ngan opis ko kan
klw dalam klcc jauh plak nk bjalan kan

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

ni peberet kami anak banak juga

Nana said... [Reply to comment]

@shark
sedap try la klw xcaya

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
hehe silakan kak
maveles

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

bole geng la kita

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehe raya xleh diet
banyak open hse
pas abes raya bole diet hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

saya tiap klw klw g klcc nak makan mesti cri milano

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin
heheh aku anak banak mmg antu spageti

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahah tu la
dia suh boh cili banyak2

Nana said... [Reply to comment]

@aanie
9.90 je...portion bole tahan banyak

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

nanti dtg sini try ye kak
mgm sedap tak tipu

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hahah tak tau la amrul punya tu tak rasa plak kemain banyak serbuk cili

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
owh terbalik plak kita
aku carbonara xsuke plak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehehe apa laie
moh la la dtg klcc

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
paling sedap stakat ni xleh celen lg mana2 tempat

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
heheh amrul tu mmg antu pedas
tu ltk cili xingat

tiefazatie said... [Reply to comment]

adui la..best2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...