MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 8, 2011

tebus voucher SPA bernilai RM420

ari isnin tu aku cuti, saje nak curi2 masa g spa sebab nak redeem voucher yang dapat masa g event proton exora aritu, sebenarnya aku dapat 1 je voucher deah dapat 1 pastu aku minta kat deah sebab nak g sama2 ngan amrul..so deah pon bagi free je voucher dia tu.nasib baik ada waktu yg free ari isnin tu. amek la kul 6-7 sejam dia nye rawatan.damia xbawa...hee sebab saje nak romantik dua2

staff kat spa tu suh pilih mcm ada dalam pamphlet dari no 2-6 rawatan mana yang kita nak, tapi dia suggestkan thai massage.tengok harga dia pon paling mahai antara seme so ktorg ok je la...amek thai massage.harga utk sorang RM210 so 2 orang jadi la RM420

bilik tu aku request sebelah2 ada pintu dia xkunci la so kita dapat la tengok partner kita kat sebelah..bila dia start urut je tros berbunyi2 badan aku...mana taknya dah lama gile xurut badan last masa beranak dulu la kot...pergh..sedap sungguh rasa longgar urat2 yang tegang ni seme..suasana dalam bilik pon gelap je..dia pasang lilin aromatherapy je...romantik je rasa hehe


masa sampai tu kul 5.30 kena tunggu kul 6 so ronda2 la kawasan sekitar sesambil jalan kt area swimming pool, spa ni kat dalam hotel one world, damansara utama sebelah tv3


kat reception area
rawatan yang bole di pilih bapak mahai2 belaka
cantik deco dalam dia

bilik ktorang sebelah2
romantik je rasa bau wangi2 lilin aromatherapy
vocher yang proton bagi, tq proton!
ok dah settle...jom kita balik


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

fazilzura said... [Reply to comment]

amboi2 , lomantik nye uolsssssssss..

* sile terjah blog ku ...ado story kiteee

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

dah abis spa...muka berseri je...tp en asbeen tak suke sangat spa...penah bawa....dier kata x relaxs..penant..kikiki...pon ada gak kan...

juelee said... [Reply to comment]

bestkan gi spa together2 ni, ktorg gi masa kat krabi dulu...

tapi angah tak suke, die geli bila kene urut so dah kene warning pasni jgn nak ajak die gi spa bagai hikhikik

Cute MuM said... [Reply to comment]

dah lama tak pergi spa..
dah beli pakej, tapi sampai sekarang tak pergi..
jauh rasanya nak ke times square tue..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

bestnyer gi spa berdua2an...
romantik bangat tuh... hehehe....

akak x pnah pon pegi spa dgn somi...
pegi dgn kwn2 pnah la...
nak wat cmner, somi akak tuh kureng sket bab massage gini...
bini dia massage lagik best... hahaha...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

i love spa--ari ni patutnya i pegi spa, then ada seminar plak, terus kena reschedule my spa session tu adess

Cik Bambam said... [Reply to comment]

wahhhh!! kelas kau jahhh!! ehhehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..gie spa..romantik tu..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

ayu tak smpt pegi la....bila expired eh???

POSH76 said... [Reply to comment]

bessnyer free voucher

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh bestnyer... :)

Syioknyerrrr...

syanasaid said... [Reply to comment]

muke lega jek kena urut ek
aku pn lama xurut2 ni

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah bukan senang nak g spa Pree kang!!

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

eiii bestnyeeeeeeeeeeeeeee...dh lama x manjakan diri nih

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

*bila nk p amik sekut rayo nihhhh...kempunan doh nk make sekut huhuhu

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
hehe sekali sekala nak romantik2
hehe ok2 tq..wat en3

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahah yeke
amrul suke
manja2kan diri ni
release tension katanya

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
hahah yeke
along ok je
dia lg suke klw urut2 ni

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
owh bli kt milkadeal ek
kita lom penah lg bli pakej spa

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahahha bini massage harus la bez kan..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

wah mz sakan ber spa dah skang ek
lgpun sejak ada milkadeal ni spa dia murah2 kan tu rasa berbaloi bli tu

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
hehe menda free mmg kelass

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
mmg dah lama tingin nk g spa sesama
dpt pon

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
ayu dah nak expired tau
baik cepat

Nana said... [Reply to comment]

@POSH76
tu la klw nk byr sendiri mmg xla hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
mgm bez..relax je rasa

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
tau xpe...nak2 time dia urut area muke pergh..rasa mcm darah berjalan lancar je ehheee

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

tu la..
rezeki ni

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
hehe bez kan sesekali manjakan diri

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
heheh tu la
duit dah bayar barang xamek lg

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg best berspa..nk2 berdua-duaan...nanti try p spa yg ada berendam dlm bathtub plak...

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

uiii..spa 5 bintang nih..leh tahan harga pakej2nya..untung dpt sponsor..apepon, besh kan bercouple spa..kite pon baru pegi isnin tu jugak ngan en hubby..beli kupon kat milkadeal tu jek..spa kecik..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...