MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 13, 2011

weken bizi dengan kenduri kawen + open house

sabtu & ahad bizi memenuhi undangan majlis kawen & opkoz open house.ni la sebabnye kenapa aku xbuat open house...asal weken je sure dapat jemputan, memang tiap2 weken ada je open house yang nak kena pegi.memang diri sendiri tak sempat nak buat open house.

ari sabtu g majlis kawen kawan amrul kat bukit jelutong, masuk2 je dalam dewan pergh..pelamin dia sangat grand, pes time tgk design mcm gini.gambo pengantin xsempat amek sebab sampai2 pengantin dah abes sanding tengah salam2 ngan tetamu

pelamin lain dari yg lain cantik
ikut kan aku malas nk amek gmbr tp damia yg nak sgt amek gambar kt pelamin tu
siap tarik tangan aku mama amekkan gambar mia kat atas hehe..
skang ni aku perasan damia klw nk amek gmbr dah pandai senyum ayu2 hehee
kek pengantin cute je
ari ahad plak ada 7 jemputan open house aku sapu bersih hehe...pagi2 buta dah kuar g semenyih beraya 2 umah kawan amrul, pastu balik tu singgah cheras g open house umah kwn blogger fazilzura

akil & damii, ceh2 damia malu2 je kan hehe
bergambo ngan tuan umah yg selim..sedap2 seme makanan kt umah zura nasi dagang terbaekkk!
dah sampai keramat plak ada 3 umah lagi nak beraya
ni gambo ngan aunty2 mak kawan amrul semenya ni, tq kat damia yg tlg amekkan gambo hee
abaikan muke aku yg berminyak tu
amrul ngan kengkawan nye
haih gini la selagi xabes raya tiap2 minggu penuh ngan open house..tak de istilah diet ok..bedal je pas abes raya baru diet hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

fuh....minggu menternak lemak...hehehe...sangat suka sangat suka

amiey lee said... [Reply to comment]

suka ayat yang last sekali tu...haha bedal apa sahaja..

itula tiap minngu ada kawein ni

mama tisya said... [Reply to comment]

jimat ..tkyh msk vkend...hehehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tu la...abis lah plan diet me time open house heheh

ieda said... [Reply to comment]

uishhh kalau kat bandar mcm nie lah kan .. banyak OH .. penat pun ye ekekek
akak lak di pekan nie banyak kenduri kawin .. :)

waah seyes cantik pelamin tu dik .. dah mcm tgk swan ! :)

~ana~ said... [Reply to comment]

wah..bnyak nya jemputan o.house..best kalau dpt jemputan weekend ni, x payah nak masak..:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nana minggu ni jumaat ada g mana2 tak..mau beraya kat umah..kikikiki...sebab sue g raya umah kawan sue kat keramat...ingat nak terjah sekali,,,reply tau

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh banyaknyer jemputan..

Best tu..

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
hahah tau xpe
sampai abes raya dok ternak lemak

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
xleh nak elak kan?
kata raya
stahun skali xpe hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
mmg xmasak pon makan umah mak haha

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahahah xleh diet la mz
time raya ni kelaut jadinye

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
heheh klw kt kl jenuh tiap2 mgu ada je open house larat xlarat je nak pegi heee

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hehe weken ni dah ada jemputan dah
mmg xmasak nye dah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
adoi la sue
kalau cuti jawabnye mmg ktorg xlekat umah la..sabtu ahad pon ada opeh house

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
tu la..minggu depan tak tau lagi
bape umah plak

fazilzura said... [Reply to comment]

Tq sudi dtg ye dear... harp di maap kan kalau ada yg terkurg

tiefazatie said... [Reply to comment]

mmg comel gle kek itu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...