MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 29, 2011

white & jeans : edisi kawan2

ni antara gambo2  kawan2 yang aku suke..captured by deah ramai kata dah mcm pro hehe...tp mmg pon deah dia mmg terer amek gambo.agak2 ni kan klw ktorg buat btol2 bole wat pakej kan?heheheh..over tau kamera pon lom khatam lagi dia nye manual ada ati nak jadik poyographer tak bertauliah.

lepas siapnye gegambo ni seme di edit sikit oleh deah, falsya request nak wat pre-wed PS hehe...kan jimat...untuk kawan2 xde halnye..janji muke aku harus ada menempek di situ haha...aih..tak sabar plak nak berkesperimen seterusnya nak wat ps utk falsya nye pre wed
ni la dia bakal panten yg nak wat ps pre-wed dia tu theme blom ditetapkan lagi
tengah cari idea
gambo ni aku amek

ni hasil tangan deah
ni pon aku amek juga kira klw ada je muke deah tu aku la yg amek heee
 deah ckp dia suke gambo ni..aku amek hehe
hanim anak dara kak faez kemain pandai bergaya ni
fasya & hanim (anak kak faez) dh mcm adik beradik dah sama2 gedik hahaa
kak faez & warid

20 ribu orang memberikan idea bernas:

Lelord said... [Reply to comment]

cantik

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

warghhhh!! memang kelas dear.. sesuai dgn kualiti kamera tu.. ;) god job.. nanti wat lg sesi poyoshoot bebanyak ye.. segar blk mata ni tgk picca2 ni sumer.. ;) i likey!!

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

aah menarik gmbr deah ngan payung tu nana..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

serius cun!
dh terasa cam gatai2 mulut nk pujuk2 papazakwan bli dslr gak ni, haha!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

serius gambar mmg terbaeekk,,,

eB ezrin said... [Reply to comment]

mmg cantek. suker3 :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

semua pun cantiks...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes sgt cantik!!

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
hehe tq...
tu la..pasni kena blajo lg
nak gambo2 yg menariks

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
heheh tq..spontan je tu

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
heheh silakan..nad pon suke bergambo juga kan harus bli ok

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh mekaseh!

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
hee..tq eb

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh mekaseh ayu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hee...tq..tq...

ieda said... [Reply to comment]

wahhh nanaaaaaaaaa
cantik lah dikkk
om ape .. dah mcm pro tau !
cantik tema belon nie kan .. smooth je :)

fazilzura said... [Reply to comment]

wah chayok2

mama rifQy said... [Reply to comment]

lame2 nanti,mst nana makin pro!!!

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

serius mmg dh macam pro!!pndai korang tangkap gmbar, posing2 n edit sume..hehehe..amik pakej ngan korang jekla pasnih..leh dapat harga murah tak??agagagagaga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...