MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 27, 2011

white & jeans part 1

adeh sedar tak sedar dok snap2 ada 500 keping seme gambo2 masa kat taman metropolitan ahad lepas...main shoot je sesedap rasa kendian pilih mana yg lawo..tp seme lawo bagi aku hehe...ni kali pertama kami seme berphotoshoot, mmg amatur abes la..aku sendiri pon blom study lagi kamera tu..so gambo2 dibawah ni ktorg main tibai je...mmg xde skill, xde ilmu ikut sesedap rasa je..

sebenarnya dah lama aku tingin nak wat ps dengan bertemakan white & jeans ni..tgk dalam fb mcm cantik je kan...tu yg aku set ngan budak2 ni seme pakai white & jeans n seme pon bagi komitmen yg sgt bagus...hehe...sian deah gambo2 dia sikit je..sebab dia kata dia lg suke amek gambo dari bergambo

tang edit2 gambo ni seme deah yang buat..aku amek gambo2 yg dia dah siap2 edit je..sebab aku malas lagipun xde masa kt umah xde laptop kt opis plak pc wat hal plak 1,2 arini..tq la kepada kawan2 yang komen pasal gambo ni, ada yg komen props terlalu banyak, gambar tak sharp hee...terima kasih sebab bagi komen yang membina..bole la pasni aku perbaiki mana yg kurang

skali lagi di ulang kami seme amatur...tak de upah photog kebanyakan gambo2 ni seme deah yang amek...xpe..komen2 korang tu akan kami guna untuk photoshoot yg akan datang...ada juga yang tanya pakai lense apa?gambo2 ni seme aku pakai lense kegemaran aku 50mm.ktorg shoot ni xde pakai speedlite hape pon..almaklum la..speedlite blom bli lg..so guna apa yg ada je

ok la selamat mencuci mata dengan gambo2 kami di taman metropolitan









Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

43 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

nice shoot lah kak nana!!

psssttt mana entry my mr.hot?? ekekeke

KSWSK said... [Reply to comment]

cantik..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik sangat walaupun ada yg kata tak sharp ke hape..lantak sama dorang janji cun..kkikikiki...windu la ngan payung tu...sama ngan sue tapi sue ketinggalan kat umah kawan akak...mmmm...

AYuNG said... [Reply to comment]

cntekkk giler la suma gmba2 nih....shoot sendiri guna camera baru ler nih kan..:)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

semua pun cantiks...plus ngan payung & belon..memang ceria..

mama tisya said... [Reply to comment]

cun2 smua...tk puas tgk...mcm gmbr dr photographer professional yg kena byr mhl2 tu

Myra Jay said... [Reply to comment]

huwaaa, jeles, nak beli gak DSLR..heheee

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

beb, mmg shantek la pakai dslr..
meroyan aku nk gak la, tp sape nk shoot aku nyer pica.. hahahha..
asik duk shoot anak laki turn aku melepas.. heheheh..

eh, nnti aku dtg kl bleh la aku ngetest gadjet baru nko.. =)

ZanaNordin said... [Reply to comment]

phewwittt
memang cun ler nana
biasalah tu kan..1st timer..harus ler gambar tak sharp..mana leh nak lawan pro yer tak..

zana nie pun still merapu2 lagi guna mr nikon tu...
yang penting..
pic2 sumer cun2..
ngan model2 yang super hot..
and sporting..
besttttt nyerrrr

adarnadzmie said... [Reply to comment]

nice foto2 ni... nmpk natural...
payung tu akak ada 2...hehe.. besar puas klu pakai masa ujan...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

semua gambar cantik, tapi bagi akak gambar yang no. 3 dari bwh, itu yg paling cantik

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

semua pics sgt cantik!!! i like :) me dh lama tak berPS ni...

Mama Khairan aka Rudy said... [Reply to comment]

yazerrrrrrrrrrrr... i loike a trillion times .. mebeles!

Ibu Qaireen said... [Reply to comment]

salam....
kte selalu baca blog nana...
cantik gmbr nie...
time nana amik gmbr nie kte jln dpn nana...
bw anak main kt tmn tu...
pastu damia ckp...
tgk sapa tu...
x tau dia tunjuk sapa...
nak tegur segan...hehehe

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

seriusss....cantikk & simple

Ena said... [Reply to comment]

memg percubaan yg menarik la.. seyes .. cantik!.. happy je semua..

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh..mmg chanteq!!

Lelord said... [Reply to comment]

cantik la beb...aku sgt fail nak ejas manjang blur mmg rabun teruk aku ni

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

melatop gambo ko...
aku layan kat fb ko jer..
huuhh..
lepas nin..
belajo2 ler guna pakcik nikon tu yer...
sekian..........

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

harmoninyaaa

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

cantikkk...
model2 pon seme sporting dan ceria...

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
hehe tq fara

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
banyak nk kena blaja ni
almaklum la..beginner heee

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG
ahh pkai kamera sendiri & kwn yg shoot kan

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe cari payung tu semata nak wt props

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehehe
kembang deah ni
ade yg deah amek
ada yg kita amek
kebanyakan deah la yg amek

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
heheh sila2
nanti ps smpai lebam

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥
hehe suh la sape2 amekkan
aku seb baik ada pg tetap dah ehee

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin
hahah tu la
ni pon merapu2 juga ni
ikut sesedap rasa je setting
+ seme pon kasi kerjasama & sporting

Nana said... [Reply to comment]

@adarnadzmie
hehe payung tu
siap carik semata nk ps

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
hehe tq kak..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tq mz..
ni pes time rasa ps
tp xsupe ps pon sebab amatur ehehee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Khairan aka Rudy
heheh tq..

Nana said... [Reply to comment]

@azlin mrs'Hairil
mekaseh..

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
tq kak..
saya masih belajar

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
hehe tq na

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
tq..aku mmg xreti sgt nk ejas
try & error je

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
tu la
amrul suh g kelas bagai hehee

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
tq kak
ehhe model seme mmg gediks2 belaka

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

cantik ..tengok kat FB rasa teruja pulak...

InaAchik said... [Reply to comment]

memang cantik la babe!!!
sangat cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...