MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 13, 2011

1 cup aiskrim tutti frutti RM20.40

bukan aku yg bli aiskem tutti frutti tu..ni nak cite pasal tekaan aku mengena hehe...eryn suh teka bape 1 cup ikn tutti frutti ni..regenye seperti di atas timbang tu RM20.41, fuhh mahainye..aiskem je RM20, aku mmg xpenah lg g makan sini,walapon jarak umah ngan jj au2 sekentot je jauhnye..xpenah lak tingin nak try, klw gini nye mahai alamatnye time2 gaji je la kot pegi hehe...

aku teka RM20.50, bole jadik ahli nujum x?hehe


kemenangan ke-5 utk oct 2011
total 2011 : 156 kemenangan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

baik makan ice cream kat ice room..lagi sedap!!hehehe..sedap dan tak mahal sangat camni..

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..eh tutti frutti ni bkn kt dlm jj au tp dkt prima sri gombak..paling dkt ada kt wangsawalk tp belah luar...lg 1 opposite zoo tmpt baru ukay bolevard

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dik

koo nie dikk memang ahli nujum lahhh tull lah tuuu
bikin jelesss je ekekekek :))

Qaseh said... [Reply to comment]

sedap je tuttyfutty ni...

teringin gak nak rasa..tp harga xingat..hmm telan air liur je lah...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

gulp...selalu ayu amik 10 hengget lebey jer

D'ya Marshmello said... [Reply to comment]

mak ai, mahalnya..tapi Tutti Frutti ni femes kan, dorang sbok dok cakap pasal ice cream ni, telan air liur jela.haha :)

Jom tekan laju-laju! : Bahagiakah Bercinta Dengan Orang Popular?

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

perghhh mahal ekkk, kat tempat akak takde tutti frutti ni. kalo ada pun tunggu gaji le baru leh pegi....naknye anak ada 3. jenoh membeli...hehehehe

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kita beli amil abes ciput tuh.. rm9 kenaaa.. =.='

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
xpenah makan sana
tp mmg mahai kan tutti frutti ni

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tak maksud kita kt jj tu ada tutti frutti kan kita xpernah g lagi situ

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hahaha
hentam saje btol lak

Nana said... [Reply to comment]

@Qaseh
hahah tau xpe
bole je nk try
tp amek small cup je eehee

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
heheh yeke
ni cup beso kot tu mahai

Nana said... [Reply to comment]

@D'ya Marshmello
tu la mmg pemes
xtry lg
tp xbape teruja sgt nk try
sebab xbape suke sgt mkn aiskem

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
hahah tau xpe
jgn amek beso2
eksesori pon jgn amek byk2

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
hoho mmg mahai kan

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

jom try beb..

mama tisya said... [Reply to comment]

dlm jj mmg tkde lg..tp tktau la coming soon die buka...sure laku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...