MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 26, 2011

2 BE baru yeay

tq nuffnang sebab hadiahkan saya 2 ketol BE kat blog ni..nasib baik awak tak kasi kt blog contest..sebab kat sana dah malap skit lampunye hehe...

maka dengan ini aku akan mencuba sedaya upaya nak wat atleast 4 entry sehari, kalau terlebey rajin tu uo la sket 5 entry sehari..tapi tu la..kalau xde gambo payah juga nak wat entry banyak2 kan..tak reti la nak membebel dengan entry yang xde gambo hahaha..rasa mcm tak lengkap je idop.

be ke 29 & 30 utk 2011

arini apa projek korang? aku arini ingt nak g beday party anak sorang kawan blogger, pastu mcm bese la..aktiviti wajib aku vote contest safi balqis hehe..korang klw rajin tlg vote banyak2 yea...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...