MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 4, 2011

babai cherating..


2nd day @ cherating...

lepas je bekpes kul 8 lebey tu kitaorang amek la gambo sikit2 sebab kali ni theme kitaorang kaler PINK
semata2 nak amek gambo pakai baju pink aku g carik dress kaler pink, hehe...aku bukan ada sgt baju pink, ada pon baju lama...xlawa haha...sebab nak amek gmbr nye pasal ikut tema PINK sanggup g carik baju baru sehari sebelum gerak g cherating

bekpes kat otel ok la..bese2 je..makanan tak banyak choice sgt pon ada kuew teow, nasi goreng, sosej, omelette & roti bakar..ater bukan hotel 5 star pon nak ada banyak2 makanan kan..xpela..janji konyang juga la melantak ehehe...
oleh sebab pagi2 ni tak ramai sgt orang kan..& memang tempat ni sendiri pon jenis orang tak bape ramai tu yg bez nak amek2 gambar sebab orang xde..kalau orang ramai segan juga kan hehe..

orang pelahap makan hotdog hahah...
 mcm orang tua je damia
ewah2..kemain posing tepi kolam
ni kalau anto kat majalah mangga ni sure jadi muke depan haha..tapi damia kena pkai nampak mangga dulu kot baru bole masuk majalah mangga ehhehee




33 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

cun tema pink

amiey lee said... [Reply to comment]

sweettt la dress ko nana..hee aku ni sbb bf si ashraf la gagal pakai dress..kalau tidak hantu dress gak heee

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Mmg btoi dress nana cantek.. Nmpak sweet.. ;) sesuai sgt..

AYuNG said... [Reply to comment]

cntek dress pink tuh:)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

comei damia posing tepi kolam tuh...
kemain lagik...
kalah mama... hehehe...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

pink memang sweet, lembut aje

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

sweet sngt dress u nana..i likeee

Myra Jay said... [Reply to comment]

Cantik dress akak tu :)

My peberet kaler tu :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

cantik lah shawl nana..ada tone n polka dots..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

SHAWL NI MMG CANTEK

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

dress sgt cun!!

ieda said... [Reply to comment]

cantik2 pic dikk
haaaaaa leh buat masuk contest ibu dan anak tuu
eiii jeles2 akak nie ! :)

nana mcm adik dan kakak jeee ekeke

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..sis cantik..=)

Gieyana said... [Reply to comment]

bestnyer jenjalan camni..:)

azura samsuddin said... [Reply to comment]

pandai tul damia posing, nan pun sweet je pakai dress pink ;)

~ana~ said... [Reply to comment]

dress nana cantik..:)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe tu la
xde plak baju pink sanggup bli heee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe tq..
aku ni klw ada anak kecik dok bf pon
jgn arap la nk pakai dress gini

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
heee maceh...

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG
last mnt cari sebelum gerak main capai je tu

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahaha
over...

Nana said... [Reply to comment]

@?MAMASYAZA?
tu la..
aritu dah warna putih
skang pink lak

Nana said... [Reply to comment]

@azlin mrs'Hairil
hee mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
tq..dress murah je tu

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
shawl ni bli kt kg
masa blk raya aritu
kt pasar malam je

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
tq..murah je RM5 hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehehe kat k4 je mz
bole g carik

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
wah...akk
kembang saya tau
mhaha..
mcm adik & kakak ke
kembang ni heheee

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
apa yg cantek nye hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
sekali sekala bole la..heee

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
hehehe damia tu suh je
wat pose mcm mana dia ikut je

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hee.maceh

InaAchik said... [Reply to comment]

gambar ko dah cun cun la beb... tabik spring!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...