MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 10, 2011

bachelorette party : edisi game

lepas abes keje seprise2 di jalankan...aktiviti seterusnya ialah GAME! mastermind di sebalik seme game2 ni sema daeh la nye keje...ada 3 jenis game 1. scratch a dare game 2. teka peribahasa 3. bina ayat dari satu huruf sebanyak 10 patah perkataan kemudian kena sampai kan dengan cara (bersajak, menangis, bernasyid, gaya orang gile) cara2 ni seme kena cabut so nasib la sape dapat wat gaya orang gile..hahaha...seb baik aku senang je dapat gaya menangis.

game pertama scratch a dare game, kena scrath kertas tu & ikut apa arahan dia..aku nye senang je..kena goda lelaki dekat bar ( yang jadi lelaki kak maria) pastu kena minta no phone dia..sudah tu kena cakap oh no thanks! kena buat gaya2 ok...hehehe...

game ke-2 teka peribahasa xleh bercakap kena bagi bahasa isyarat suh diorang teka antaranya peribahsa yg aku dapat (ringan tulang, hati batu, lagi apa ek?xingat dah) tu seme kena wat isyarat la..kalau hati wat la bentuk hati..kalau batu ha pandai2 la nak cari batu ke hapa suh diroang teka..ada 5 peribahasa diorang berjaya teka semenye

game ke-3 wat cabutan huruf apa yang kita dapat, aku dapat huruf L pastu kena wat 10 patah perkataan dengan huruf L tu ayat aku (letih lah...lari lari lepas lompat lembik lutut lemah longlai) pastu cara nak sampaikan nye plak kena wat cabutan amek caranya, aku dapat cara memangis..so kena lah sampai dengan gaya orang menanges hehe....

tak tau la nak cakap mmg havoc mcm nak pecah rumah..sakit urat2 kentot ni , deah sampai tak tahan la gelak sampai nak terkenceng hehehe...

amek sorang satu ketas utk scratch
damia pon kena main game juga hee
bride to be kena mula dulu
haih..ni la aku kena wat gaya orang nak goda handsome guy kat bar haha siap pakai bulu2
 dah settle dapat no phone ensem guy kena ckp oh ni thanks..heh ni seme ada dalam kad tu ikut je arahan
 aku xingt la game apa diorang main ni..tp mcm gi ni la selama 3jam gelak..gelak..& gelak..sakit perut
kak maria kena jadik orang ketot
  
 segmen teka peribahasa
 deah senang je skejap je org leh teka peribahsa dia
 ni gaya kak maria nak suh teka lipas kudung hehe..tak paham langsung jadi lipas mcm mana?
 haaa amek ko gelak xkaber2 dah...hehehe..lawak la..smpai arini kenang2 mesti nak gelak sorang2
ha..amek ko..xleh kaber2 dah deah dia standby je ngan kamera tergolek2 terkangkang2 seme dia snap haha
 damia pon kena berlakon..ira nak ngorat ugliest guy ( tp damia tak ugliest tau ehhe)

nak tengok gambar2 yang tertonggeng terbalik seme g la kat blog DEAH

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

sampai tergolek2 tu.. memg nampak meriah sungguh..

cantik la nana in dress..

KSWSK said... [Reply to comment]

nmpak smua mmg golak bosa je tu ha...hepi jer...

abah khalisha said... [Reply to comment]

nice hitam merah

mummy_ayu said... [Reply to comment]

meriah tu..sakit perut, sakit pipi la gelak sakan tu..

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh..mmg sgt meriahh...chanteq nana berdresss..nampak selim melim

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

adeyh, kami nengok pun cam nak gelak sama, hehe..
happening la korang!!

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

hik3!!! bestnya nana.. meriah je.. ;)

lia said... [Reply to comment]

perghhhh best la korg....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes nampak fun!!!!!!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg bosa bonar golak tu...kikikiki....happening je...

ieda said... [Reply to comment]

dikkk baru nampak baju .. cantik ! ...:))

Gieyana said... [Reply to comment]

aku tgk pic nie pong rs nk tgelak gak..mmg confirm x larat nk menahan gelak kan..tp dlm sume gmbar, aku tgk Damia relax jer main hset..:P

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
hahah
lawak gile

Nana said... [Reply to comment]

@abah khalisha
hee tq

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
rasa kejang urat mulut ni ha heee

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
heheh tu la mmg meriah
adeh xde slim nye na...

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
heheh xleh tgk gambo ni ras ank gelak sorang2

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
heheh tu la
seme kepala sewel2 lak tu mmg happening

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehhe klw seme sporting mmg bez
tp so far seme sporting heee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
heheh mmg sonok pun mz
xlarat nak gelak je

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahah xleh kaber2 dah mmg lawak
tu psl gelak besar tu

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe tq kak..
baju tu dah jahanam skit sebelum pakai lg sedey!

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
hahah tu la
damia org tgh gelak2 dia relax je main henpon heheee

fazilzura said... [Reply to comment]

amboi sonok nye uols

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

umang aiiiii..meriahnya parti bujang nih..siap ada game bagai..sporting2 sume kawan2 nana kan..dulu time nana nk kawen pon celebrate mcm ni ke..hehehe

Mama Gee said... [Reply to comment]

lawaalah dress tu..mama mmg peminat dress :)

meriahnyaaa...suke3

tiefazatie said... [Reply to comment]

haha..best gle sis!
sis..cantik la..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...