MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, October 9, 2011

BE ke-27

jadi la..seketol..seketol nuff kasik..xpe..janji ada seketol pon bez juga sebab amount permulaan nye bukan sen2 hehe...suke aku kalau dapat be yg amount permulaanye bermula dengan Hengget nampak la mcm laju skit dia gerak kan..kalau sen2 tu bese slow je..sudah nye dia ME pon still dalam sen2 lagi

stakat ni ada la 3 ketol ni ha..BE dok mengumpul wang dengan riang dan gumbira...hrp2 dia akan veranak pinak dan membiak dengan jayanya...nak ngumpul duit ni bli eksesori kamera..mahai la..xmampu kite...time bonus je la bole kot nak bli mak nenek eksesori segala...padan muke ko orang pakai kamera ko nak pakai kamera haha..bersiap sedia la pasni nak menabur duit kat kedai kamera hehe....

seb baik BE baru kt blog ni klw kt blog contest nampak gayanye xgerak la kot..lama dah aku xjoin contest ni heee...


be ke-27 utk 2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...