MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 12, 2011

be ke-28 tq nuffnang!

wah...baik btol hati nuffnang skang kan?lepas seminggu,seminggu dia kasi BE bez la gini..lagi rancak la entry aku tiap hari hee...klw time xde be sangat tu 3 entry je..semalam dah start 5 entry melampau haha..seb baik la..banyak gmbr2 bole dijadikan bahan & cite.. ni pon banyak lg gambar2 blom transfer ni...entry dalam blog ni seme dah siap2 wat autopublish smpai ari jumaat & minggu depan pon ada hehehe...

bercakap pasal sogo warehouse sale, caya tak klw aku cakap aku tak pernah pegi sogo warehouse sale?lagipun aku xde kad sogo..lagi suke soping kat JJ je..tapi ramai kata sogo mmg bez klw time warehouse sale, nak2 baju budak..gile dibuatnye...

ni baru semangat nak berentry ni...3 BE kat blog ni, 1 BE kt blog contest yg dah suam2 kuku tu hehe..


be ke-28 utk tahun 2011

alang dah cite pasal warehouse sale sogo ni meh lah nak tepek details
13-16 October 2011

KL Sogo Warehouse Clearance

Up to 70% Off

Products Offered
Fashion Wear
Leather Goods
Children’s Wear
Home Furnishing
and more
Time : 10am to 930pm
Location (Tel 603 2698 2111)
KL Sogo
190 Jalan Tuanku Abdul Rahman
Kuala Lumpur

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kenapa tidak minggu depannn?? whyyy!! whyyyyy!! *kecewa*

Nisa Greennnpanda said... [Reply to comment]

wah.. syoknye dpt BE br..

btw, sy dh klik2 nuffnang nana..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..best la..ko selalu dapat BE..
meh berjangkit ngan aku.. :-)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me dh zero BE tau...cian me :(

mama tisya said... [Reply to comment]

wah rezeki be br

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
hahah kan saje je wat time org dah xde duit apa dah

Nana said... [Reply to comment]

@Nisa Greennnpanda

heheh tq yea...

Nana said... [Reply to comment]

@Nisa Greennnpanda

heheh tq yea...

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
ala ye ke mz
xpe2 nanti klw ada sure bersusun kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
jadi la sikit2 pon kan
lama2 jadi bukit

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dikk
banyak gak BE tuu :)

hurmm dah lammma x gi sogoooo
winduuu

Cute MuM said... [Reply to comment]

oklah tue.. ada gak 3 kat blog personal..
uyun banyak kat blog yang dah suam2 kuku tue.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...